maandag 27 juni 2016

Intratuin zevenhuizen high tea

Gratis verzending en retour! High Tea menu vanaf €1p. Laagste prijs en gratis avondbezorging. Intratuin Zevenhuizen (Zuidplas) is veel meer dan een tuincentrum. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen.


Even pauze tijdens het shoppen? Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Vandaag bestel morgen in huis.


Reviews Ik kom graag en zeer regelmatig bij jullie op. Hier kun je dan dus niet ontbijten. Vraag je vestiging naar de mogelijkheden.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin,. Denk je aan Kerst, dan denk je aan Intratuin.


Tuincafé voor ontbijt en high tea. Wij hebben de nieuwste Kersttrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet. De gerechten hebben een culinaire insteek vooral niet grote porties op.


Intratuin zevenhuizen high tea

Dan bent u hier op de goede website! Alles wat je maar kan bedenken om je huis, tuin en balkon op de fleuren kan je vinden bij de Intratuin. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Daarnaast kun je bij sommige vestigingen tevens terecht voor cadeaukaarten van andere aanbieders, zoals de VVV Bon en De Fleurop bon. Meer info daarover vind je hier.


Bij de Regenzuil zijn geen compromissen betreffende de kwaliteit gemaakt. New Arrivals op Winkelstraat. PE) wat garant staat voor een.


In geen enkel land wordt er zo uitgebreid genoten van thee, scones, mini-sandwiches als in engeland. Aangepaste openingstijden. In de showroom zijn onder andere prachtige tuintegels, houten bloembakken en schitterende waterornamenten te vinden. In het tuincafé kan de bezoeker terecht voor koffie, gebak en broodjes. Het filiaal in Zevenhuizen is een van de grootste tuincentra van Intratuin.


Ontbijt en high tea behoren ook tot de mogelijkheden. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere. Tijdens het winkelen kunt u gezellig een kopje koffie met een scone nemen in onze tearoom of theetuin. Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt.


Liever een high tea in de buitenlucht? We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Van Ouddorp tot aan Gouda en van Hillegom tot aan Dordrecht.


Trakteer jezelf op een high tea in één van de idyllische theetuinen of op een boot in Leiden, Den Haag of Delft. Op deze pagina vind je alle high tea locaties van Zuid-Holland! Reserveren dagen voorafgaand. Gelegen in het groene hart nabij de de Amidden in de polder. Sliedrecht, Ter Aar, Veghel, Voorschoten, Weert, Zoetermeer en Zevenhuizen.


Stuur ons even een persoonlijk bericht voor meer. Kom genieten met je vrienden of vriendinnen van een overheerlijke high tea. Ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels. De high tea had goed gesmaakt en de workshop bij de.


Wij bieden onze bezoekers graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek. Voornamelijk in het winterseizoen pakken wij graag groots uit om onze bezoekers de ultieme kerstbeleving te bieden. Zoetermeer, ook wel bekend als Sweet Lake City, ligt in de provincie Zuid-Holland.


Intratuin zevenhuizen high tea

Zoetermeer heeft de gezelligheid van een dorp en de veelzijdigheid van een stad. In deze dorpse, veelzijdige stad kun je samen met je vriendinnen of je moeder of met collega’s prima genieten van een lekkere high tea of afternoon tea bij één van de mooie locaties. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten, u kunt genieten van een lekkere high tea.


Vergelijk meer Thee aanbiedingen op Beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts