donderdag 16 juni 2016

Intex glijbaan

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Intex glijbaan prijzen vergelijken. Preise finden und vergleichen! Kies uit producten vanaf € 390.


De glijbaan heeft stevige handgrepen en voetensteunen, waardoor uw kind veilig naar boven kan klimmen. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een zacht kussen. Het maximale belastbare gewicht is kg. INTEX GLIJBAAN VOOR IN HET ZWEMBAD. Woehoe, eindelijk is hij er!


Een opblaasbare waterglijbaan voor aan het zwembad. Sluit de tuinslang aan op de glijbaan en glij zo hard als je kan naar beneden! De glijbaan is uitgerust met handgrepen en voetsteunen, zodat je gemakkelijk naar boven klimt. De glijbaan wordt compleet geleverd met twee opblaasbare surfboards met handgrepen, ook zit er aan het eind van de glijbaan een landingszone zodat de kinderen niet door zullen schieten. Een zwembad speelcentrum heeft maar een klein veilig laagje water, meestal een glijbaan en een waterstraal die wordt aangesloten op de tuinslang.


Intex glijbaan

Zie bijvoorbeeld het krokodil playcenter of het grote dinoland playcenter. Kortom heerlijk waterspeelgoed! Zwembad speelcentrum voor urenlang plezier! Sluit de glijbaan aan op een tuinslang Het water loopt in een badje, zodat je met een grote plons landt aan de finish Ingebouwde sproeiers geven een waterval-effect en houden de baan glad Inclusief reparatiepatch Afmeting: 5. Geschikt voor inbouwzwembaden. Review toevoegen Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.


Een brede verscheidenheid aan intex glijbaan -opties zijn voor u beschikbaar, zoals pvc, vinyl. Er zijn 3intex glijbaan leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Hongkong, die respectievelijk , en voorzien van intex glijbaan. Binnen enkele minuten gereed om te vullen met water. Sparen Sie Geld auf GigaGünstig.


Intex glijbaan

Bespaar tot wel via kiesproduct. De waterglijbaan kan worden aangesloten op de. Een waterglijbaan, dat wil toch ieder kind? Door de tuinslang op de waterglijbaan aan te sluiten, glijdt iedereen nog sneller het zwembad in.


Het opblaasbare huisje heeft het allemaal: een glijbaan , drijfbanden om uit te rusten, een afdakje tegen de zon en noem het maar op! Aan de achterkant van het speeleiland zitten vier handgrepen waardoor je makkelijk in het huisje kan klimmen. Met de ingebouwde sproeiers wordt de opblaasbare waterglijbaan voorzien van water voor extra vaart tijdens het glijden.


Intex glijbaan

Zwemplezier met deze glijbanen Met een glijbaan beleeft u dubbel zoveel plezier aan uw zwembad. Kiest u voor een rechte duik naar beneden of maakt u liever een bocht. Dan ben je bij Top-zwembadshop. Volop waterpret met dit opblaasbare glijbaan -eiland!


Met dit eiland genieten jij en je kinderen nóg meer van een dagje aan het zwembad. Het eiland drijft gewoon op het water. Ook aan de veiligheid is gedacht.


Onder het bad ligt een landingszone, waardoor kinderen niet van de waterglijbaan kunnen schieten en een zachte landing maken. Ook bevat de opblaasbare waterglijbaan stevige handgrepen, waardoor uw kind veilig de glijbaan op kan klimmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts