woensdag 1 juni 2016

Chloormeter zwembad

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Alleen dit weekend: extra korting op alles.


Chloormeter zwembad

Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Heeft jouw zwembad niet de juiste pH waarde dan heeft het chloor geen functie. Werkt het chloor niet optimaal dan krijgen bacteriën de kans om zich te verspreiden in het water en wordt de water kwaliteit minder. Dus doe PH testen zwembad altijd na een actieve dag in jouw zwembad.


Chloormeter zwembad

Garantie op deze chloormeter is jaar. Via de gemakkelijke bediening kunt u in een handomdraai uw metingen verrichten en worden teststrips overbodig. Elektronisch meten is accurater, betrouwbaarder en veel sneller. Op zoek naar een chloormeter ? De meeste chloor testers meten ook de pH waarde.


Dat is maar goed ook, want met de verkeerde pH waarde heb je niets aan chloor. Er zijn zowel elektronische ph en chloormeters als handmatige zwembad testers. Digitale chloormeters zijn nauwkeuriger dan manuele, omdat je de chloorwaarde simpel af kunt lezen op een. Watertester, chloormeter , Ph meter, zwembad tester.


Ik heb een tijdje terug een nieuw zwembad , pomp, filter, etc. Het probleem is nu dat ik de chloormeter eenmalig moet kalibreren met water waarvan ik de chloorwaarde weet. Dit heb ik met een zwembad geregeld zodat ik daar het water mag gebruiken.


Hun chloorwaarde is 4ppm. Eindelijk is het zover, het zonnetje schijnt en het zwembad staat klaar. Het water ziet er mooi, helder en verfrissend uit.


Chloormeter zwembad

Zorg er met deze elektronische pH- en chloormeter voor dat het zwembadwater er mooi, helder en verfrissend uit blijft zien. Nog nooit is het zo makkelijk geweest om de pH- en chloorwaarde te kunnen meten. De Interline pH- en chloormeter geeft je direct de actuele waarden op je meter weer.


Geniet optimaal van je zwembad zonder je zorgen te maken over de juiste pH en chloorwaarde. Voor het eerste gebruik heb je eenmalig een conventionele test strip nodig om de elektronische ph- en chloormeter te kunnen kalibreren. De elektronsiche pH- en Chloormeter van Interline maakt teststrips overbodig! Met de elektronische pH- en Chloormeter van Interline kun je de pH- en chloorwaarden van jouw zwembad gemakkelijk en snel meten. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Creëer buiten ook een thuisgevoel! Vanaf € 44tot € 45De zwembad meter app - Ondilo ICO is dé ideale partner voor helder en gezond water zodat u. Hierdoor is uw zwembad beschermt tegen bevriezing en tegen algen. Dit kan te maken hebben met de leidingen, zuiveren van het water en welke grondwater er word gebruikt om te zuiveren.


Daarom is het altijd belangrijk dat je na het vullen van het zwembad de pH waarde checkt. Zwembad chloor is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, soorten en dosering. Je kunt de pH waarde meten met teststrips of elektronische pH- en chloormeter.


H en chloor zijn essentieel voor je zwembad. Chloor is onmisbaar voor gezond zwembadwater. Vind hier antwoorden op jouw vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts