woensdag 1 juni 2016

Luxe klapstoel

Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Zoek naar stapelbare stoelen op de nieuwe KensaQ. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Applaus voor de klapstoel.


Een van de handigste meubels bij IKEA is de klapstoel. Uitgeklapt is het een heerlijke zitplek, waar je ‘m ook neerzet. Klapstoel Phoenix de Luxe. De zit is uitgevoerd met een brandvertragende zwarte met witte motieven gestoffeerde zitting.


Deze luxe campingkruk is perfect voor op vakantie. Dit krukje beschikt over een lichte aluminium frame waardoor het krukje stevig is maar tevens makkelijk om te vervoeren. Het zitje van deze kruk wordt bekleed met luxe 6denier nylon. Het krukje is eenvoudig in te. Luxe klapstoel Phoenix met gestoffeerde zitting en voorgevormde rug voor een optimaal zit comfort.


Luxe klapstoel

De zitting is gestoffeer effen zwart gekleurd en brandvertragend. De rug bestaat uit zeer stevig polypropyleen, dat zeer lang meegaat. Het motief in de rug van de stoel bestaat uit uitsparingen in een leuk motief. Bezoek onze website om dit item te bekijken en te reserveren. De klapstoel is niet alleen fraai vormgegeven, maar biedt ook veel zitcomfort.


De zit van de klapstoel de Luxe is uitgevoerd met een brandvertragende zwarte met witte motieven gestoffeerde zitting. Onze luxe opklapbare stoelen zijn comfortabel vanwege het kussen op het zitgedeelte en de gevormde rugleuning. Houten klapstoelen zijn stoer, toch hebben ze een rustieke uitstraling en past daardoor bijna overal bij.


Combineer de stoeltjes met een sierkussen, diverse kleuren combinatie zijn mogelijk. Dit geld ook voor onze bistro terras stoeltjes. Professionele zware kwaliteit. De flexibele manier om tickets te boeken. Ons annuleringsbeleid is 1 gratis.


Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Luxe klapstoel

De stoel is uitgevoerd met een zwart rond kunststof rugleuning en verchroomd Ø 22cm buisframe onderstel. Aan de poten van deze inklapstoel zitten doppen ter bescherming van de vloer. Ook is de klapstoel koppelbaar (i.c.m. koppelstuk), wat erg handig is bij een vaste opstelling.


De getoonde afbeelding kan afwijken. Onder de zitting en in het onderstel zit een extra versteviging zodat het een stoel is met een hoge kwaliteit. Bij eventuele bezorging vragen wij wel de chauffeur mee te helpen met het lossen en laden van de goederen. De ultieme klapstoel voor uw horecabedrijf of verhuurbedrijf.


Voor deze klapstoel is een transportkar beschikbaar. Luxe en stevige klapstoel met een lekkere zitting en gebogen rug. Een comfortabele klapstoel voor je bruiloft, horeca of verhuurbedrijf.


De ideale klapstoel voor zalencentra, horecabedrijf of verhuurbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts