dinsdag 7 juni 2016

Skottel cadac

Bekijk ons uitgebreide Cadac assortiment. Specialistisch advies nodig? CADAC Skottel tot goedkoper. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 60.


Skottel cadac

Hiermee maakt u binnen een handomdraai de heerlijkste maaltijden. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden. Maak je camping BBQ compleet met de paellapan, grillplaat of bijpassende spatel. Of bescherm je skottel met anti-aanbak folie en een opberghoes.


Met de verschillende kookoppervlakken die eenvoudig om te wisselen zijn kun je allerlei gerechten bereiden. Ook op de skottel kook je wel eens wat uitgebreider. Met deze set van twee foodwarmers van cadac kan je de skottel in drieën delen.


Skottel cadac

Voor de originele braai kun je terecht bij het merk Cadac. De Cadac skottelbraai is makkelijk mee te nemen en daardoor ideaal voor zowel thuisgebruik als recreatief gebruik. Zet er een gasfles naast en jouw compacte gasbarbecue is klaar voor gebruik.


De poten van de barbecue zijn vervaardigd uit aluminium wat ten gunste komt van zowel het totaalgewicht als de duurzaamheid. Met deze complete set grill, (roer)bak, kook en braad je de sterren van de hemel. Zo bereid je dus zelfs op de camping de meest uitgebreide maaltijden. Vlees, groenten, pasta of vegetarische gerechten: alles is. Bezoek de service website van Cadac voor het bestellen van onderdelen voor je Cadac barbecue of om garantie op te vragen.


Skottel cadac

Snel, veilig en schoon barbecuen? Alles (bbq-pakket, groente, vis, toast) in een mum van tijd gaar zonder roet of rook! Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac skottelbraai. Met de Carri Chef Skottel kunt u alle kanten op, perfect om buiten allerlei lekkere gerechten te bereiden. De Carri Chef is eenvoudig te monteren, makkelijk schoon te maken en ook weer makkelijk op te bergen.


Dit maakt het de ideale skottel voor zowel thuis als op vakantie. Cadac heeft een breed assortiment aan buitenkeukens en barbecues waarvan de handige Skottelbraai de meest bekende is. Het is gebleken dat Cadac kwaliteit levert aangezien de barbecues en luxe buitenkeukens van Cadac een internationaal succes zijn en een groot aantal tevreden klanten hebben die alleen nog maar een barbecue van hun willen. De Skottel is perfect om buiten allerlei gerechten te bereiden, van eieren en pannenkoek tot roerbakgerechten en worstjes of ander vlees. De mogelijkheden lijken haast eindeloos.


De Cadac Skottelbraai is licht van gewicht waardoor je hem gemakkelijk met je meeneemt. Je kookt hierop voor maximaal personen. De skottel heeft een kookoppervlak met een diameter van 4centimeter. Barbecueën, bakken, koken en roerbakken wordt een waar feest met dit geweldige apparaat! De geëmailleerde bakplaat is vervangen door een plaat met een anti-aanbaklaag.


De meeste onderdelen voor uw skottelbraai zijn bij De Wit Schijndel verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts