woensdag 15 juni 2016

Betonnen werkblad maken

Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Voordelen en nadelen van zelf een betonnen aanrechtblad maken. Het zelf maken van een betonnen aanrechtblad heeft voordelen en nadelen. Het belangrijkste voordeel is de prijs: waar je bij keukenspeciaalzaken al snel honderden euro’s kwijt bent, kost een eigen betonnen aanrechtblad je hooguit een paar tientjes.


Wij raden het niet aan om een betonnen keukenblad zelf te storten wanneer u hier geen ervaring mee heeft. Het maken van een betonnen keukenblad is vakwerk. Hiernaast zal het werkblad eerder vlekken vertonen door de afwezigheid van een goede beschermlaag. Dit trendy materiaal geeft je werkblad een industriële look, is makkelijk in onderhoud en helemaal uniek! Je kunt een vakman zo’n blad laten maken, maar heb je de tij dan kun je het ook prima zelf doen.


In dit artikel vindt je tips om zelf je betonnen aanrechtblad te maken. Maak je eigen werkblad , keukenblad en tafelblad uit beton. Sta je voor de aanschaf van een nieuwe keuken, kijk dan ook eens naar beton als materiaal voor je blad. Goedkoop, zelf te maken en in vorm alleen beperkt door je eigen creativiteit. Deze handleiding gaat uit van het maken van een blad uit beton volgens de Op de kop methode.


Betonnen werkblad maken

Zelf aan de slag om een betonnen aanrechtblad te maken. De voordelen van een betonnen werkblad behandelen en waterdicht maken door impregneren. Samenstelling Countertop Pro beton impregneermiddel actieve bestanddelen met nanotechnologie gedreven en op watergedragen hoog presterend beton impregneermiddel.


Je kunt een betonnen werkblad eventueel zelfs zelf maken, waardoor je voor maar €een mooi werkblad kunt hebben. Omdat betonnen aanrechtbladen har hittebestendig en slijtvast zijn, gaan ze ook nog eens lang mee. Afhankelijk van de afwerking kan een betonnen werkblad zeer glad zijn.


Betonnen werkblad maken

Dat is niet alleen mooi maar ook handig en praktisch. Ga jij binnenkort aan de slag om zelf een betonnen aanrechtblad te maken ? Met onderstaande tips en tricks is dat zeker goed te doen. Er zijn namelijk een paar zaken waar je je aan moet houden om tot een goed resultaat te komen. Het meest geschikte materiaal voor een mal is wit gemelamineerd spaanplaat oftewel formica. Dit materiaal is goedkoop, vlak en laat makkelijk los.


De mal wordt een negatief van het uiteindelijke werkblad. Maak bij een complexe vorm eerst een stuk hardboard in de vorm van het werkblad. Betonnen of betonlook werkblad ? Wel wordt altijd aangeraden om gebruik te maken van een onderzetter bij hete of ijskoude producten.


Daarnaast is het van belang dat een betonnen aanrechtblad goed wordt onderhouden. In het begin voornamelijk maatwerk keuken werkbladen van beton. Sindien maken we bijna vanalles wat de klant wenst. Een natuurvriendelijke watergedragen beton sealer met een oleofoob additief, dat water en olie afstoot. Deze betonnen werkblad coating biedt weerstand tegen vuil, vlekken en zorgt voor een makkelijk schoon te maken betonnen werkblad.


Ideaal voor het waterdicht en oliewerend maken van beton. Mal voor betonnen aanrechtblad maken. Als je begint met je mal te maken moet je op een paar dingen letten: zorg voor een vlakke ondergrond zorg dat je blad waterpas staat maak je mal uit „gelamineerd spaanplaat” (formica), dit laat makkelijk los.


Let op, je maakt je keukenblad op z’n kop! Een prachtige eiken verouder vergrijsde greeploze keuken gecombineerd met betonnen werkblad en sokkels. De koele uitstraling van beton is hier mooi gecombineerd met de warme kleuren van hout. Er is veel werkruimte op het betonnen werkblad om te koken en de greeploze lades geven veel opbergruimte.


De mogelijkheden van een betonnen werkblad in jouw huis. Een gepolierd blad van glad beton voegt automatisch stijl toe aan jouw interieur. Je kunt ervoor kiezen om het werkblad van glad beton op maat te laten maken en vervolgens in je woning te laten plaatsen. Een betonnen werkblad is in allerlei soorten en maten leverbaar.


Keukens met een werkblad van beton komen weinig voor. Hoe wordt een betonnen blad gemaakt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts