vrijdag 24 juni 2016

Trechter rvs

Trechters tegen de laagste prijzen. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online.


Trechter rvs

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Naast de standaar dunwandige trechter s leveren wij ook RVS trechters voor Pharma-drums (vaak ook Muller-vaten genoemd). Het gamma omvat de gangbare afmetingen voor deze vaten maar maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Giet nu met precisie alles over met deze kleine trechter van Weis. De strak vormgegeven trechter heeft een handige lange.


Met deze mini trechter gemaakt van RVS vul je gemakkelijk kleine flesjes met vloeistof. Deze RVS vultrechter is de ideale hulp voor het bijvullen van flessen of kleine jerrycans. Handig voor in de keuken maar ook voor onderweg tijdens het kamperen. Heupfles hipflask le chef incl. Bekers en vul trechter rvs originele verpakking 1ml.


Verzendkosten zijn voor de koper alleen. Rvs heupfles XXL 7lt wordt geleverd met rvs mini trechter. De xxl rvs heupfles met een inhoud van maar liefst 7liter en daar gaat wel heel veel jägermeister in. Met een trechter zorg je er voor dat je met precisie kan overgieten. Dit is handig bij het bijvullen van olie in een jerrycan bijvoorbeeld.


Het voordeel van een siliconen trechter is dat deze makkelijk opvouwbaar is. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Alle merken Klusaccessoires. Dit materiaal is hittebestendig, neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op en geeft deze ook niet af.


Trechter rvs

Van doseertrechter tot jamtrechter en van gewone trechter tot een trechter met zeef. Wilt u een trechter kopen? Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Bestel snel jouw klusaccessoires.


Handige trechter rvs met grote vul mond van cm. De maatvoering van de doorloop bevindt zich aan de buitenzijde van de trechter. Deze trechters zijn voorzien van een zeef.


Vanzelfsprekend ontbreken jerrycans van roestvrij staal niet in ons assortiment. RVS jerrycans zijn extreem duurzaam en bestendig tegen de zwaarste omstandigheden. De jerrycans worden in Europa geproduceerd en zijn voorzien van UN en TUV-GS keurmerk.


Ook voor deze jerrycans hebben we houders en schenktuiten. Deze slacht trechters zijn verkrijgbaar in zowel verzinkt staal als uit roestvast staal. Worden geleverd met een wand montage plaat en een aan de trechter te bevestigen ophang beugel.


Met deze gegalvaniseerde bevestigings set kunnen de trechters met een handbeweging opgehangen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts