maandag 27 juni 2016

Weber aanmaakblokjes

Weber aanmaakblokjes

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 2producten vanaf € 50. Zorg voor een goede start bij het aansteken van uw houtskoolbarbecue en geniet van het aansteken.


Steek een paar milieuvriendelijke aanmaakblokjes aan en plaats er een brikettenstarter met briketten bovenop. Zo krijgt u snel, veilig en moeiteloos gloeiende briketten. Bovendien zijn de aanmaakblokjes reukloos, zodat je tijdens het bakken en braden geen vieze geur en smaak door je eten krijgt. De aanmaakblokjes zijn reukloos en zonder paraffine. Er zitten stuks in de verpakking.


Onze aanmaakblokjes zijn het antwoord op het snel, asvrij en milieuvriendelijk aansteken van houtskool. Zelfs als het waait of regent zullen de blokjes ontsteken en de rest van uw houtskool binnen een paar seconden aansteken, zonder dat uw eten ruikt of smaakt naar aanstekervloeistof. Met stuks in een verpakking kunt u heel wat avonden vullen met de heerlijkste barbecue gerechten.


Weber aanmaakblokjes

Geur- en smaakvrije aanmaakblokjes voor het snel en veilig aanmaken van uw barbecue zodat dat de smaak van uw. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Beter brandbaar zonder vlammen.


Aanmaakblokjes voor barbecue en vuurplaatsen. De aansteekblokjes zijn gemaakt van kokosvezels en bevatten geen additieven. Dit natuurlijke materiaal is zeer luchtig en brandt daardoor beter.


Kokos geeft geen vlammen, brandt langer en brengt geen schade toe aan het milieu. Deze aanmaakblokjes zijn ook te gebruiken als het regent of hard waait. Ook dan zal het houtskool binnen enkele seconden aan zijn. De zak bevat aanmaakblokjes. Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Je hebt hiervoor aanmaakblokjes en aanmaakwokkels. Als we met de blokjes beginnen dan heb je soorten. Laat die witte chemische aanmaakblokjes , die wasbenzine of kerosine bevatten, liggen. Deze branden wel het snelst maar je ruikt de hele avond een benzinelucht en dat gaat ook in je vlees zitten.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Deze bruine aanmaakblokjes zijn milieuvriendelijk, omdat ze zijn gemaakt van kokosvezels. Zet de blokjes aan, even wacht en barbecueën maar!


Ook de sfeerhaard in de tuin of de open haard in de woonkamer steek je met de blokjes eenvoudig aan. Zo hoef je niet lang te wachten tot je een vuurtje hebt en geniet je volop van een gezellige avond met vrienden of familie. Reukloos en zonder paraffine (stuks per verpakking).


Weber aanmaakblokjes

Weber aanmaakblokjes bruin, ecologisch. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum. En je hebt geen last van geknoei, want de blokjes zijn afzonderlijk verpakt. Zelfs bij wind en regen kun je de houtskool snel aansteken.


Dé manier om je houtskoolbarbecue of rookoven in geen tijd te ontsteken op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts