dinsdag 14 juni 2016

Intex zwembad rechthoekig

Intex zwembad rechthoekig

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken!


Met een rechthoekig zwembad maak je optimaal gebruik van de ruimte in je tuin. Verder is een rechthoekig zwembad perfect om lekker in te gaan liggen of om baantjes te trekken. Rechthoekige zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is een rechthoekig opblaas zwembad makkelijk op te zetten en weer op te bergen.


Denk aan de kindvriendelijke Easy Set, de populaire Metal Frame en de luxe Prism Frame. Het frame bestaat uit robuuste buizen van gepoedercoat staal en zijn hierdoor erg sterk en stabiel. Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin.


Dit rechthoekige zwembad is in een half uurtje op te zetten en kan daarna gevuld worden met leidingwater. De hoeken van een Metal Frame rechthoekig zwembad zijn voorzien van beschermende en kindvriendelijke hoeken. Hierdoor heb je het voordeel van de praktische vorm, maar is iedereen ook beschermt tegen eventuele gevaarlijke randen. Alle kids kunnen zonder risico gebruik maken van deze zwembad modellen. Hulp nodig bij de aanschaf van het juiste zwembad ? Onze zwembad specialisten, met ruim jaar ervaring, geven je graag persoonlijk advies.


Vind intex zwembad als je nu zoekt. Onze betaalbare producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken. We maken deel uit van een werldwijde familie met meer dan jaar geschiedenis en ervaring op de teller. Intex Frame pool zwembad bestellen.


Intex zwembad rechthoekig

Ditprachtige grote en langwerpige zwembad is voorzien van een gegalvaniseerd frame. De uitstekende palen zorgen voor perfecte stevigheid en kwaliteit. Doordat het zwembad rechthoekig is, heeft het uitstekende palen nodig om het zwembad in evenwicht te houden. Bij het zoeken naar een eigen zwembad , valt de keuze dikwijls op een rechthoekig zwembad. Doordat grote krachten inwerken op de hoeken van een rechthoekig zwembad , is het wat moeilijker om dit type zwembad zelf te bouwen.


Dé oplossing is dan een houten zwembad met stalen verstevigingen, die tegen de druk bestand zijn. Sterk zwembad met een frame-constructie. Een rechthoekig zwembad , met afmetingen 2x 1x cm.


Intex zwembad rechthoekig

De liner (het folie) is eenvoudig te monteren aan deze buizen. Het zwembad staat binnen minuten. Daarna is het een kwestie van vullen. Deze afmeting is mogelijk door het stevige metalen frame rondom het zwembad , waardoor de stabiliteit gewaarborgd is. Dit baby zwembad zal een heerlijke verkoeling voor uw kind geven bij de warme zomerdagen.


Haal vandaag een intex zwembad rechthoekig in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts