maandag 6 juni 2016

Blokhut kapschuur

Blokhut kapschuur

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Alle kapschuren vind je op beslist.


Blokhut kapschuur

Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Kapschuur Navarra 380x320cm geïmpregneerd. Gratis levering aan huis in Nederlan België en de Duitse grensstreek.


Door het open karakter van een kapschuur wordt er gezorgd dat u het buitengevoel optimaal ervaart, maar toch beschut zit van de weersomstandigheden die ons klimaat met zich meebrengt. Verder zijn de kapschuren die Azalp aanbiedt verkrijgbaar in verschillende soorten maten, maar ook dakafwerking. Kiest u bijvoorbeeld voor een plat dak of een.


Blokhut met kapschuur aanbieding. Bent u op zoek naar een blokhut met overkapping in de aanbieding? Zonder extra bezorgkosten.


Welke keuze u ook maakt, u bent verzekerd van een kapschuur met een lange levensduur. Een kapschuur online bestellen. U vindt een compleet overzicht van de diverse kapschuren en overkappingen op onze gebruiksvriendelijke website.


Het bestellen van de kapschuur van uw keuze doet u eenvoudig en snel via de webshop. Wij hebben verschillende blokhut modellen met een kapschuur (Drentse kap). U kunt kiezen voor een overkapping, een overkapping met berging of een volledig dichte kapschuur. De modellen kapschuur die u hieronder ziet, worden uit voorraad geleverd en hebben dus een korte levertermijn. Dit is wel afhankelijk van de opties die u kiest).


De kapschuur Comfort bestaat uit vakken en is standaard uitgevoerd met palen van 12x12cm. Standaard geleverd met shingles als dakbedekking (met jaar garantie). De hoogte aan de achterzijde is ca. De doorloophoogte aan de voorzijde is ca.


Zelf uw blokhut met kapschuur monteren. U kunt er voor kiezen om de blokhut met kapschuur zelf te monteren, of u kunt het door Tuinbeurs Nederland laten doen. Wanneer u beslist het zelf te gaan doen, voorzien wij u van een uitgebreide montagehandleiding waarin u stap voor stap kunt lezen hoe de blokhut op te bouwen. Op de plattegrond kan gezien worden waar welke wanden geplaatst kunnen worden. Ook is deze blokhut verkrijgbaar met zwart gespoten wanden.


De kapschuur is uit te breiden met een overkapping, waarin u dan ook nog eens verschillende mogelijkheden heeft. Voor elke hoeveelheid buitenruimte kunt u de ideale maatvoering samenstellen. Wilt u een blokhut met een moderne uitstraling of gaat u voor een klassiek model? Kenmerken van onze blokhut Een blokhut bestaat uit houten balken welke op elkaar gestapeld.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze blokhut met overkapping wordt geproduceerd in Nederlandse fabriek. Zoek je een kleine blokhut of één die moet dienen als berging voor in uw tuin of een grote luxe blokhut.


Niet alleen kunt u variëren met breedte en diepte, ook de wanddiktes zijn variabel. Waar wilt u de kapschuur plaatsen? Afhankelijk van het gebruik wat u voor ogen heeft, kunt u de kapschuur bouwen naast het huis om te dienen als garage of stalplaats van andere vervoersmiddelen. U kunt natuurlijk ook de houten kapschuur kopen om een overkapping in de tuin plaatsen en het als een stoer en sfeervol zitje te gebruiken. De wanden van een kapschuur kunt u het beste plaatsen op betonbanden.


Bekijk ook onze video met tips voor een kapschuur overkapping bouwen. In dit voorbeeld maken we een reeds op maat gezaagde Tuindeco kapschuur van glad geschaafd douglas hout. Nieuw Ophalen of Verzenden. Deze multifunctionele blokhutkapschuur met verranda is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmaterialen en fietsen maar ook voor een loungeset of tuinset voor onder de overkapping waardoor. Bekijk ons ruime aanbod douglas kapschuren op maat of kom langs voor vrijblijvend advies.


Montage door ons is mogelijk. Voor deze overkapping wilt u graag plaats maken in uw tuin! U heeft een prachtig uitzicht vanuit de kapschuur , omdat er slechts één staander nodig is voor deze breedte.


Toch kan dit tuinelement zeer veel mensen aanspreken om verschillende redenen. Ons aanbod op het gebied van kapschuren is erg divers. Met of zonder aangesloten schuur of blokhut. Met drie gesloten zijdes of aan alle kanten zonder muur. Bovendien kan een grote blokhut met plat dak, of een blokhut met zadeldak met of zonder overkapping gebruikt worden als gastenverblijf.


Dit geldt ook voor een onderhoudsvrij tuinhuis of kleine blokhut. Verder kan door plaatsing van een overkapping los of in combinatie met een blokhut een sfeervolle buitenruimte gecreëerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts