donderdag 27 oktober 2016

Glazen tuintafel

Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.


Dit glazen tafelbad geeft de tuintafel een luxe en stijlvolle uitstraling en maakt hem zeer geschikt om aan te eten of dergelijke.

De tuintafel is perfect te combineren met de tuinstoelen Breeze, zo creëert u een comp. Online webshop voor maatwerk glazen tafels in diverse afmetingen en glaskleur. Op uw gewenste plek neergezet bij u thuis. Onze glazen tafelbladen worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Naast transparant helder glas kun je ook kiezen voor gematteerd glas.


Gematteerd glas is aan twee zijden licht ruw gemaakt in een zuurbad (etsen). Het glas is hierdoor ondoorzichtig maar laat wel licht door.

Een veilige glazen tuintafel. Het grote voordeel van een glazen tuintafel ten opzichte van andere tafels is dat het heel eenvoudig met glansmiddel is schoon te maken. Doordat het glas is verhit tot 7graden Celsius ontstaat er een spanningsverdeling. De glazen tuintafel is niet helemaal van glas , waardoor je kiest voor een heel stabiel ontwerp dat niet snel slijtage zal vertonen. Bovendien kies je voor een glazen blad dat is bewerkt als een spraystone, waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat, die over het algemeen goed past bij het interieur van een tuin.


Glazen tuintafel met blad. Wij produceren elk glazen tafelblad op maat. Wij leveren dan ook alle diktes en alle vormen. Zowel van gehard als on-gehard glas.


U kunt ervoor kiezen om een bestaande tafel met glas te beschermen of om het glas als blad te gebruiken. Bent u op zoek naar een nieuw glazen tafelblad voor in de woonkamer? Alle tafelblad worden vierkant of rechthoekig geleverd. Glas is normaliter erg scherp. Hierdoor wordt het glazen tafelblad veilig afgewerkt en kan er geen letsel ontstaan.


Daarnaast kunt u er voor kiezen om de hoeken van het glas te laten afronden. Gehard glas valt bij breuk uiteen in duizenden stukjes terwijl gewoon glas in scherven uiteen valt.

Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit. Al het glas wat in onze webshop wordt aangeboden is onafgewerkt. Kies uit 6producten vanaf € 290. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruim assortiment online bestellen!


De hoogte van de tafel is cm. Een glazen tafelblad wordt bij Glasdiscount standaard rondom afgewerkt door middel van Poli slijpen. Afmeting van het tafelblad is 1x cm. Wordt de glasplaat enkel op de kanten en hoeken ondersteund door het frame, dan laat je het best een glazen tafelblad op maat maken dan minimum 8mm of 10mm dik. Ben je van plan om een glasplaat op het tafelblad van je tuintafel te plaatsen, dan kan de dikte beperkt worden door 6mm.


In gebruikte staat, tafel nog heel stevig, stoelen hebben wat roest aan de poten. Maar ook wanneer je niet zo van het barbecueën bent, komt een tuintafel van pas. Een glas drinken or bordje met fruit is wel op de grond te zetten, maar hier komen vaak beestjes op af. En dit wil je natuurlijk niet. Een natuurlijke uitstraling met de houten tuintafel.


Wij hebben verschillende soorten van de houten tuintafel opgenomen in het assortiment. Denk hierbij aan mooie picknicksets, voor zowel volwassenen als kinderen. Hallo, Ik heb een tuintafel gekocht met een glasplaat.


Supergaaf ziet het er uit met dat donkere glas. Hebben onze ontbijtborden erop gestaaan en zie ik 'savonds tot mijn schrik een kras op de tafel. Of je nu kiest voor een duurzaam (natuur)stenen tafelblad of een blad gemaakt van hout, een uniek Dekton tafelblad of een blad van glas. Tuintafel glasplaat, deugdelijk?


Niet alle materialen zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten. Zo beperken we het assortiment houten tuintafel bladen tot teak, guariuba, eiken en bilinga. Daar hoort natuurlijk wel een tuintafel bij.


Je kunt er je eten of drinken op plaatsen, maar je kunt er ook iedereen aan laten zitten tijden de gezellige barbecue. Combineer jouw tuintafel met de juiste tuinstoelen. Bij het kopen van een tuintafel is het belangrijk om er een te kiezen die bij je tuinstoelen past, zowel wat betreft de hoogte en breedte als het uiterlijk.


Als je ook nieuwe tuinstoelen wilt kopen, dan hebben we uiteraard een ruim assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts