maandag 17 oktober 2016

Kunstplant gras

Gras al vanaf €per m2. Is het gras groener bij de buren? Nooit meer maaien met Kunstgras. Naast design ook inspiratie én advies? Bekijk ons unieke assortiment kunstplanten.


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bestel simpel jouw woondecoratie. Zeer natuurlijk ogend Bamboegras. Een aanwinst voor ieder interieur, modern of klasiek. Deze plant word geleverd in afgebeelde pot.


De term gras kan buiten de leden van de grassenfamilie ook voor andere groene planten gebruikt worden, terwijl sommige grassoorten niet bepaald lijken op wat men algemeen verstaat onder gras. De meest simpele definitie voor de term gras , buiten de taxonomische betekenis, zou inhouden: het voornaamste voedsel van grazers. De plant vossenstaart in kunststofpot wordt inclusief een bijpassende bloempot van rietblad geleverd.


Met de kunstplant gras breng je een beetje buiten mee naar binnen wat een speels effect kan geven in het interieur.

Deze frisse plant altijd mooi en fris. IKEA - FEJKA, Kunstplant, gras , Natuurgetrouwe kunstplant die altijd mooi blijft. Voor wie geen levende planten kan houden, maar toch van de pracht van de natuur wil genieten. De steel is voorzien van staaldraa dus de bloem is buigbaar en stelbaar.


Forest grasplant van 90cm lengte, mooie volle grasplant in kunststof binnenpot. Contact gegevens Kunstplant. Deze grasplant (60cm) heeft groene sprieten en paarse bloemen van zijde. Deze kunstplant grasplant is geschikt voor binnen en kan in diverse ruimtes worden geplaatst (o.a. winkels, showrooms, kantoor en thuis). Wanneer de kunstplanten bij u worden bezorg is het enkel een kwestie van de kunstplant uit de doos halen.


U dient alleen de kunstplant te moduleren, dit uitvouwen van takken is zo gebeurd. Op zoek naar een Designplants Gras? Natuurgetrouw gras in pot. Alle kunstplanten vind je op beslist.


Mooi gras compleet in pot geleverd. De pot is gemaakt van hard kunststof en heeft een zwarte kleur. Ook is dit gedeelte iets zwaarder gemaakt zodat de kunstplant stabiel staat. De plant is verder centimeter hoog en ook gemaakt van kunststof.


Kunstplant gras , perfect voor een vleugje exotisch groen in uw interieur.

Plant met natuurlijk uiterlijk, geen speciaal onderhoud nodig. Voor Kunstgras Planten kijkt u bij Easyplants, specialist in kunstplanten. Als je de kunstplant ontvangt kan het dat de bladeren niet uitgespreid zijn en de kunstplant er dus anders uitziet. De kunstplant wordt vervolgens voor je ingepakt en verstuurd met een externe koeriersdienst.


Indien de kunstplant niet voorzien is van een pot, dan betreft het een steker. Nederlands Deutsch English. In sommige gevallen is de kunstplant voorzien van een sierpot, dit staat specifiek aangegeven. Waar komen kunstplanten vandaan en hoe worden ze geproduceerd. Meer weten over kunstplanten?


Schrijf de eerste review over dit product. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts