woensdag 5 oktober 2016

Trampoline beschermrand 305

Trampoline beschermrand 305

Wij hebben voor iedere trampoline een passende rand. Zo kun je veilig blijven springen! Bekijk onze uitgebreide collectie maten, vormen, kwaliteiten en kleuren trampoline randen.


Heeft u vragen over ons aanbod? Neem contact op met Trampolineland. In verschillende merken en maten. Zorg voor een veilige trampoline! Kies stap voor stap de juiste rand.


Specialistisch advies nodig? De dikte van het materiaal valt tegen en de rand valt aan de buitenkant niet zo ver over het frame heen waardoor hij iets te hoog boven de grond hangt. De trampoline beschermrand 305cm biedt niet alleen bescherming voor het vallen tussen de veren, maar het is ook een stuk prettiger om zacht te landen.


Vind trampoline rand 3op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met speciale beschermrand die de veren 1 afsch. De rand is van zeer hoge 55mm PVC gemaakt en zal dus ook. Deze trampoline randen zijn er in veel verschillende kleuren zodat er altijd wel een past bij jouw trampoline.


Trampolines zijn vaak al voorzien van een beschermrand , maar deze zijn na ongeveer drie jaar toe aan vervanging. Kijk bij vervanging altijd goed of de diameter van de rand past bij je trampoline. Geschikt voor de Game on sports.


Dit betekent dat het model geschikt is voor trampolines met een diameter van 3centimeter. Daarnaast is de trampoline rand 2ook een populair exemplaar, die tevens in onze webshop te vinden is. Bij de aanschaf van een trampoline beschermrand dient er gelet te worden op de dikte van de schuimvulling, het formaat en het type materiaal. Maar door regelmatig de trampoline rand te moeten vervangen geldt het spreekwoord “goedkoop is duurkoop”, waardoor je met een trampoline rand van PVC beter uit bent.


Let hier dus op bij een trampoline beschermrand kopen. Kies een PVC-rand voor een goede trampoline rand. Een goede trampoline rand beschikt ten minste aan de bovenkant over 0. Een sterke Salta trampoline beschermingsrand in de kleur Groen buitenmaat 3cm. Het bevestigen van deze trampoline beschermrand is zeer eenvoudig doormiddel van bijgeleverde elastieken en vaste bevestigingslussen.


Trampoline beschermrand 305

Z o bevestigd u de rand eenvoudig aan het trampoline frame. Koop en verkoop beschermrand trampoline 3eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een Etan Premium Trampoline rand gaat 5-jaar mee en zijn extra dik en veilig. Beschermrand trampoline kopen? Deze handige beschermrand voor uw trampoline is afkomstig van het merk Salta. Salta levert trampolines en accessoires gemaakt van hoogwaardige materialen met een perfecte balans tussen kwaliteit en prijs. Een beschermrand is de bumper van uw trampoline.


De bumper voorkomt beschadiging van de springveren en is ook extra veilig voor uw kinderen, omdat deze de val verzacht. Deze beschermt zowel de trampoline als degene die op de trampoline springt. De beschermrand kan eenvoudig en vlug aan de trampoline bevestigd worden.


Een zeer degelijke kwaliteit. Enkel de rijgkoord om de beschermrand aan te spannen is wat dun en moeilijk om aan te trekken. De bijgeleverde elastieken houden de beschermrand goed op zijn plaats.


Trampoline beschermrand 305

Bestel de beschermrand van jouw merk in de juiste maat! Het verhindert dat kindervoetjes klem raken tussen de veren en beschermt ook het hoofd van je kind tegen het ijzeren frame dat onder de beschermrand zit. Besteed dus de nodige aandacht aan de kwaliteit van de beschermrand als je een trampoline koopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts