woensdag 5 oktober 2016

Groenen tuincentrum

De nummer in online groen. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Bestel tuintafels via Beslist. Tuintafels nú al vanaf € 195. Tuincentrum Groenen Het tuincentrum van de kempen!


Assortiment BUITEN Genieten van uw tuin, buiten uw vrienden ontvangen in uw eigen sfeer. Ons tuincentrum heeft een heel persoonlijke uitstraling en is een tuincentrum met een creatief karakter. MEER OVER BUITEN VIJVER Een vijver voegt net iets ‘levendigs’ toe aan de groene pracht. Buiten Genieten van uw tuin, buiten uw vrienden ontvangen in uw eigen sfeer.


Bovendien hebben we een groot assortiment geurige kruiden, fruitboompjes en groentezaden voor de eetbare tuin. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Een écht Brabants familiebedrijf: twee generaties Groenen zijn hier actief op de vloer, en op internet.


Groenen tuincentrum

Onlangs kreeg de winkel een flinke make-over. Het was hoog tij vond de familie. Wij het zijn adres waar al uw groene wensen in vervulling gaan! U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment van de meest schitterende kamer- en tuinplanten. De combinatie van de allerbeste kwaliteit en een uiterst betaalbare prijs maken winkelen bij ons tot een genot.


Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groenen biedt een breed assortiment deurbellen: draadloos met batterijen, met een trafo of rechtstreeks gevoed door het stopcontact. Draadkabels, kabelhaspels U vindt in onze winkel een elektriciteitssnoer en kabel voor iedere klus, zowel voor binnen als voor buiten. Meerdere specialiteiten onder één dak!


Groenen tuincentrum

Persoonlijke service en advies. Zeer uitgebreid assortiment. Kom eens langs bij het groenste tuincentrum van het land. We hebben planten, tuingereedschap, bloempotten en veel meer!


Gemakkelijk Tuinproducten online bestellen en zonder gesjouw thuis laten bezorgen! Van sfeervolle kaarsen tot indrukwekkende kerstboompieken , u kunt hier volop inspiratie opdoen voor uw eigen kerstpaleis. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin. Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op.


Groenen tuincentrum

Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. GroenRijk Geldrop is het groenste tuincentrum van de regio.


Met een groot aanbod van snijbloemen, kamer- en tuinplanten kunt u het huis gezellig maken. Onze groenservice: bezorgdienst in de regio, tuinonderhoud en advies aan huis, bloemen voor persoonlijke (rouw)momenten. Groeten, Ivan Habraken en medewerkers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts