woensdag 5 oktober 2016

Laurierstruiken

De mooiste laurierhaag bestelt u bij DirectPlant! Laurier van alle merken op beslist. Grote voorraad laurierhagen Lage verzendkosten Lage prijs, hoge kwaliteit!


De beste periode is tussen oktober en juni. Deze laurierstruiken kunnen wij heel makkelijk bezorgen door heel Nederland.

Eenvoudig uw laurier kopen rechtstreeks vanaf de kwekerij. Verschillende laurier soorten voor een mooie dichte haag. Te koop mooie volle laurierstruiken zomer en winter groen en worden geteeld in de volle grond en gerooid met kluit wanneer je er t. De laurierkers of lauriehaag is een dichte, wintergroene struik. Door de snelle groei moet je een laurier snoeien om hem binnen de perken te houden.


Is de laurierstruik in uw tuin te groot geworden of te snel gegroeid en wilt u deze tot op het hout terugsnoeien? Hovenier Roel Zuidema geeft meer informatie.

Kwaliteit laurier op voorraad. Bekijk direct hier ons aanbod. Goedkope Landelijke bezorging. Heb je laurierstruik in de tuin staan?


Dan is het belangrijk om te weten hoe en wanneer je deze het beste kunt snoeien. In dit artikel geven we je meer informatie. Aan laurier worden vele heilzame eigenschappen toegekend.


Mail en offerte-aanvragen worden wel beantwoord. Wel passen laurierstruiken bij nagenoeg iedere tuinstijl. Zowel in de klassieke als in de wat modernere tuinen staan laurierstruiken prachtig.


Ook laten deze haagplanten zich goed combineren met andere struiken en planten. Door ontdekkingsreizen werden ook exotische voorwerpen, mensen, dieren en planten interessanter gevonden. Het is dus niet zo verwonderlijk dat dit de tijd was dat veel planten voor het eerst geïmporteerd werden in West-Europa.


Zo zijn laurierstruiken onderdeel van onze cultuur geworden. Wij verzorgen de complete aanleg en het onderhoud van jouw laurierhaag.

Ontdek hier hoe wij je helpen. Wij leveren u alleen de allerbeste (eerste) kwaliteit laurieren direct vanuit onze eigen kwekerij tegen de scherpste prijs. Snoei laurier twee keer per jaar voor een mooie dichte en strakke haag.


De soorten laurieren die wij aanbieden zijn o. Rotundifolia en de Prunus laur. Deze blijven in de winter mooi groen. De grootste collectie laurier vind je hier! Wat ik geloof ik zou doen. Niet de dunste takjes nemen, je hebt wel iets.


Portugese laurier is een populaire soort haagplant. Het is een sterke struik en blijft altijd zijn groene blad houden. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het. In onderstaand overzicht zie je per hoogtemaat hoeveel laurierstruiken je nodig hebt per strekkende meter.


Ook geven we per maat de afmeting van de te graven geul aan. Onderhoud Verzorging en bemesting van laurier. In de lente ontwaakt de laurier uit zijn winterse rustperiode. Breng de plant naar buiten zodra de temperatuur niet.


Beste allen,Wij hebben in de achtertuin een laurier, ik denk een prunus laurocerasus (zie foto).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts