maandag 3 oktober 2016

Weber spirit s320 premium gbs rvs

Kies uit producten vanaf € 499. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Weber GBS RVS prijzen vergelijken. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties.


Met de barbecue kan je indirect en direct grillen, waardoor je grotere stukken vlees tot in de perfectie gaart.

Zo heeft u bijvoorbeeld de beschikking over krachtige RVS branders met automatische piëzo ontsteking, die regelbaar zijn middels grote stevige draaiknoppen. Dankzij het klittenband aan beide zijkanten blijft de hoes op zijn plek zitten. Het middenstuk van het roestvrijstalen GBS grillrooster is namelijk uitneembaar, waardoor er plek is voor de GBS accessoires. Zo zet je onder andere een pizzasteen in de barbecue.


Naast het rooster zijn ook andere delen van roestvrijstaal, zoals de hoofdbranders, de. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Dat kan ook gewoon dankzij de RVS behuizing. Met de hoofdbranders ga je als een gek tekeer op het RVS GBS -rooster.


Op het rooster gril je voor een grote groep van wel personen tegelijkertijd.

Welkom bij de Spirit ICT winkel. Kortom een volwaardige en zeer complete buitenkeuken. De barbecue is uitgerust met een RVS Gourmet BBQ System grillrooster waar jij jouw meest favoriete gerechten op bereidt.


Door de Sear Station, de aanvullende extra krachtige brander, schroei jij jouw steaks extra snel dicht. Deze slanke, roestvrijstalen drie-brander gasbarbecue heeft handige werkbladen en een GBS grillrooster voor de beste resultaten. De handige toolhaken en het open onderstel zijn perfect voor het opbergen van je barbecuetools. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum.


Al veel rond gekeken en gelezen. Mooi ding van RVS iets duurder (scheelt E1- dus te overzien) als zijn zwarte broertje. Alleen lees is dat deze een RVS rooster heeft terwijl de classic versie Geëmailleerde gietijzeren grillroosters heeft. Je haalt namelijk het middenstuk uit het rooster waardoor er plek is voor de GBS accessoires, zoals een pizzasteen.


Geef uw liefde voor barbecueën op gas een vliegende start en proef het verschil dat de Spirit II zal maken. Dankzij de verschillende groottes met twee of drie branders en de diverse ontwerpen met unieke eigenschappen, weet u zeker dat u een Spirit II vindt die aan uw wensen voldoet. Een levensduur van jaar en langer is niet ongewoon - zelfs als de barbecue het hele jaar buiten staat. Extra informatie Beschrijving.


U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. De top van de Spirit lijn zijn de premium modellen. Allen bevatten ze luxe eigenschappen, zoals een stijlvolle gasfleshouder, kruidenrekje en een volledig gesloten onderstel met deur.

Barbecues met een hoge kwaliteit en klasse. Het paneel aan de voorkant en de werkbladen zijn van roestvrij staal. It makes for a stunning outdoor kitchen, so if you’re someone who spends much of your summer entertaining al fresco, this is a worthwhile buy.


De buitenkeuken is voorzien van een zijbrander en heeft een RVS deksel met geïntegreerde thermometer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts