dinsdag 18 oktober 2016

Gaas voor voliere

Alles voor uw huisdier online! Voor de laagste prijs op Beslist. Vind gaas voliere als je nu zoekt. Grootste Aanbod Van De Benelux! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze rol voliere heeft een hoogte van 100cm en een totale lengte van meter.

Het voliere heeft een maasbreedte van 16mm een draaddikte van 0mm. De rol voliere is voorzien van een zinken coating en bestaat uit gelast gaas. Jarno Peeters: Wij wonen landelijk, vlak bij de duinen, voorheen kwam ik regelmatig in de voliere en miste dan vogels. Eerst dacht ik dat ze weg waren gevlogen, het gaas was niet meer overal even goe maar op een dag zag ik kleine bloed spetters.


Ik plaatste een camera en zag dat er een kat mijn voliere in sloop en de vogels te grazen nam. Dé webshop waar u direct uw type gaas kunt bestellen en laten bezorgen. Harmonicagaas, kippengaas, volièregaas, gepuntlast gaas. Verzinkt, RVS of groen geplastificeerd.


Bij de wat grotere parkieten en Papegaaien kan men gerust wat stevigere gaas gebruiken.

Breed assortiment gaas en zelfbouw materialen. Scherp geprijsd en snelle levering. Neem dan ook meteen een kijkje in ons uitgebreide assortiment tuinhout. Hier vindt u planken, balken, regels en palen van verschillende houtsoorten, in elke gewenste afmeting. Het hout kunt u uiteraard direct met uw gaas mee bestellen.


Volièregaas is heel eenvoudig online te bestellen bij LoRas. Wanneer wij panelen of een voliere danwel een cattery voor u maken word het gaas eerst gewalst alvorens het word verwerkt op een paneel ! Zwart poedergecoated gaas. Door het gebruik van zwart gaas is de doorkijk tegenover de gekleurde achtergrond veel beter dan bij blank gegalvaniseerd gaas. Rollengaas zwart gaas voliere gaas. Ideaal voor op kippenhokken volières.


Voilere gaas biedt een uitstekende oplossing voor de bescherming van uw dieren en eieren. Het stevige en dikke gaas houdt ongewenste dieren buiten en is uitstekend bestendig tegen roest. Vergelijk ruim 1afrasteringen! Alle merken, voor de laagste prijs. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Volieregaas kunt u in heel veel soorten en maten bij De Gaasgigant kopen.

Ook voor de verschillende uitvoeringen van gaas kunt u bij Bakker Volière Bouw terecht. Wij kunnen voor u leveren: Gaas met en maaswijdte van mm tot en met 25. Fijn gaas voor een dierenverblijf. Wil je een dierenverblijf maken, zoals een ren voor kippen of konijnen, dan gebruik je bij voorkeur fijn gaas. De mazen van dit gaas zijn klein waardoor er geen kans op ontsnappen is.


Geplastificeerd gaas brengt het risico met zich mee dat knaagdieren aan het plastic gaan knagen. Al het gaas word eerst gewalst alvorens het word verwerkt op een paneel ! Ook los bij ons verkrijgbaar. Meerprijs van standaard panelen voorzien van zwart gecoated gaas is € 3-per paneel of € 1per vierkante meter ! Kunststof gaas is echter (nog) niet te gebruiken voor parkieten en papegaaien, een ander belangrijk nadeel is dat het kunststof gaas niet opgewassen is tegen muizen of ander ongedierte. Wanneer u van plan bent om kunststof gaas te bevestigen met behulp van een nietpistool mag het nietpistool niet te sterk zijn afgesteld om beschadiging van het gaas te voorkomen. Een voordeel van zwart gepoedergecoat gaas is, dat het een veel betere doorkijk heeft.


Vanaf een paar meter afstand is het alsof er helemaal geen gaas in de volière zit. Verkrijgbaar in verschillende maten en per meter of op een 25m rol te bestellen uit onze online webshop, of kom naar onze winkel in Koekange. Hieronder ziet u een aantal standaard volières die u zelf kunt samenstellen door de verschillende beschikbare opties in te vullen bij het product, zoals de kleur van het aluminium of de maaswijdte van het gaas. De aluminium kokers die gebruikt worden hebben een afmeting van 20x20x1.


Het gaas wordt eerst gewalst en daarna gemonteerd. Klik hier als u ons premium voliere gaas wilt bekijken. Wilt u een ren afzetten voor bijvoorbeeld konijnen, kippen of ganzen? Of een voliere bouwen met een houten constructie?


Dan kunt u kiezen voor ons volieregaas van Avinet. Dit gaas is dubbel verzinkt en heel sterk en heeft een gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts