maandag 17 oktober 2016

Boomstamtafel teak

Verschillende stoere onderstellen mogelijk. Stel jouw boomstamtafel zelf samen! Altijd binnen uur beantwoord. De afwerking van de boomstamtafel van teak is prachtig en de tafel voelt altijd zacht en rond aan alle kanten doordat de randen altijd precies de vorm van de boom zelf volgen. Voor een natuurlijke sfeer in uw huis of kantoor, is een boomstamtafel perfect.


Boomstamtafel teak

Teak shield sluit hout af tegen vuil en vlekken. Door onze metalen onderstellen te gebruiken zal het boomstamblad goede stabiliteit krijgen en minder gaan werken, maar helemaal is dit niet te voorkomen, hout kan altijd nog een scheurtje krijgen of lichte werking geven, dat is de charme van hout. Wil je de boomstamtafel enkel tegen vlekken behandelen dan adviseren wij je om teak shield op het tafelblad aan te brengen.


Bekijk onze nieuwe website hier. Uw teak tuinbank verzorgen is gemakkelijker dan u denkt. Teak is gemaakt van een houtsoort die goed in de winter buiten kan blijven staan. Doordat het hout diverse eigen olie- en harssoorten van nature in zich draagt, is dit type hout bijzonder geschikt voor het onbestendige Nederlandse weer. Boomstamtafel teak met V-poot.


Gebruik de boomstamtafel in zijn natuurlijkste vorm dus onbehandeld. Er zullen door gebruik kringen en vlekken op het blad komen. Unieke handgemaakte boomstamtafels.


Hoge kwaliteit hout en afwerking, op maat gemaakt. Vakmanschap en persoonlijke aandacht. UPGRADELIVIN is jouw boomstamtafel specialist. E en boomstamtafel staat erg stoer en is robuust.


Door zijn natuurlijk vorm een zeer stijlvol en elegante tafel die in elk interieur past. De laatste jaren is de boomstamtafel steeds populairder geworden. Het fraaie van deze tafels is dat elke tafel uniek is. Als u op zoek bent naar een boomstamtafel bent u bij Story Landelijk wonen aan het goede adres! Een teak boomstamtafel is uniek en heeft een erg natuurlijke uitstraling.


Het is belangrijk dat u goed nadenkt over het soort tafel dat u bijvoorbeeld in uw woning of kantoor zet. Als je op zoek bent naar een bijzondere tafel dan is waarschijnlijk een boomstamtafel wel iets voor jou. Een boomstamtafel heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. De bladen zijn namelijk allemaal verschillend.


Een daardoor is iedere tafel een uniek exemplaar. Deze tafel is ook in de volgende maten verkrijgbaar. U kunt contact met ons opnemen,. Industriële teak boomstamtafel.


Deze eetkamertafel is gemaakt van oud gerecycled teak hout. Bovenstaand vindt u het aanbod aan boomstamtafels in eiken en teak. De tafel heeft standaard een metalen onderstel. Het aantal tafels kan nog wel eens variëren, omdat dit op maat gemaakte producten zijn. Onze eiken boomstamtafels zijn zeer geliefd en zijn verkrijgbaar in diverse maten.


Boomstamtafel teak

Als u langskomt kunt u zelf zien wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kunt u ook online bestellen. Stuur een e-mail met de wensen, de gewenste afmeting, de strakke uitvoering teakhout, de rustieke afwerking teak of de suar boomstamtafel gemaakt uit één stuk.


Prachtige, robuuste boomstamtafels koop je bij Ars Longa. Ze zorgen voor een natuurlijke en industriële sfeer in huis en zijn ook buiten te gebruiken. Het bijzondere aan onze tafels is dat iedere boomstamtafel uniek is.


Boomstamtafel teak

Het massieve blad en de massieve poten zorgen voor een behoorlijke robuuste tafel. Wij regelen het transport! Zelf transporteren zal waarschijnlijk niet tot uw mogelijkheden behoren, natuurlijk kunnen wij dit voor u organiseren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts