donderdag 13 oktober 2016

Benzine motor tunen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Tuning op maat, testbank gemeten. Benzine tuning voor meer power en trekkracht! Deze maand hoge kortingen. Het luchtfilter zorgt ervoor dat de lucht die in de motor terechtkomt, zo schoon mogelijk is.


Het ontdoet de buitenlucht van vuil en stof bijvoorbeeld.

Maar ook insecten en zelfs kleine steentjes zouden zo je motor kunnen binnenvliegen als er geen filter voor zat. We hoeven je niet te vertellen dat dit je motor geen goed doet. Voor zowel de atmosferische benzinemotoren als benzine motoren met turbo heeft ATM een geschikt product op maat. De softwarematige aanpassingen worden tijdens de chiptuning benzine door de programmeurs van ATM zelf verricht.


En verplaatst u maar eens een gewicht van 1kg over de afstand van meter. Die arbeid die u daarvoor moet verrichten heeft de 1. De werking van een verbrandingsmotor is afhankelijk van factoren, namelijk: brandstof, zuurstof en ontsteking. Het motormanagement bepaalt de verhoudingen tussen deze factoren en zet daarover een aantal filters en limiters.


De rode lijn is gemeten met tuning op RONbrandstof.

Dramatisch haast, resultaat slechts 1pk. Dit voorbeeld geldt voor een Abarth 5met de 1pk motor. Het heeft als bijkomend voordeel dat de auto verder origineel blijft, en je de tuning eenvoudig kunt verwijderen. Bij motoren zonder turbo is de winst na chiptuning meestal gering (enkele procenten) en daarom wordt het niet vaak uitgevoerd.


Een chiptuning op maat van ATM maakt het voor u waar! ATM is gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagementsoftware voor verbetering van de prestaties van benzine - en dieselvoertuigen. U vindt de betrouwbare partner in chiptuning op verschillende locaties in Nederland en in België. Iklees alleen maar over aanpassen van de motor software en dat noem je dan tuning ? Persoonlijk denk ik bij dat woord meer aan de krukas bewerken, andere drijfstangen monteren, andere zuigers erin (eventueel nog uitboren) en de kop flowen en vlakken.


Dit doet het aan de hand van het toerental en de motorbelasting. Om de instructies voor de motor aan te passen, moeten we de mappen aanpassen. De 1CGi benzine motor rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden. Montage van Chiptuning Mercedes A 1CGi 1PK.


Mercedes stekkers perfect passend onder de kap van uw Mercedes A Klasse. De tuning wordt aangesloten d. Mercedes-Benz staat bekend om Duitse hoogwaardige kwaliteit. De Mercedes motoren zijn uit zichzelf al sterk en de meeste motoren zijn hierdoor erg goed te chippen.


Vermogenswinsten van tot zijn veelal prima te realiseren.

Ook kan het brandstof gebruik van uw auto positief beïnvloed worden bij normaal rijgedrag. Ik zit erover te denken om mijn motor van mijn astra J GTC te laten chip tunen. Iemand hier ervaring al mee?


Ik heb een offerte liggen om van 140pk naar 165pk te gaan het het koppel te verhogen van 2naar 2nm. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Peugeot altijd een aanrader. Door uw Peugeot testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve.


Pas dan beschikt u over een 1 op maat chiptuning. Chipmodule voor motoren met een chip tuning ( tuning -lock) ? U wilt chiptuning laten uitvoeren, maar uw auto is voorzien van een beveiliging tegen tuning. Althans, hier valt veel meer vermogenswinst te halen.


Mits de turbodruk door het motormanagementsysteem geregeld wordt natuurlijk. Het is dan een kwestie van de tabel op te zoeken die deze druk stuurt en deze te verhogen. Zeer professionele aanpak.


Basis tuning laten doen en geweldig enthousiast over de uitkomst. Van 1pk naar 1en vooral een enorme toename in koppel, van 3nm naar maar liefst 4nm. De wagen rijd zeer soepel exact zoals ik het gevraagd had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts