dinsdag 4 oktober 2016

Loungeset nevada

Loungeset nevada

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Nevada loungesets tegen lage prijzen.


Bestel hier loungesets online. Dutch Brooklyn Loungeset van €695. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! De Monza Chaise Longue loungeset heeft mooi zwart vlechtwerk en antraciet kleurige kussens.


Het onderstel is gemaakt van aluminium wat deze set geschikt maakt het hele jaar door buiten te blijven staan. Deze loungeset bestaat uit een zit element Links, Chaise longe en een koffietafel met glasplaat. Afmetingen (lxbxh): 206(l) x 177(d) x 63(h).


De San Luis is een strakke mooie aluminium loungeset in een de luxe kleur carbon black. De loungeset heeft naar buiten schuin aflopende poten. De San Luis loungeset van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een echte aanwinst voor in de tuin. De tafel die bij deze loungebank wordt geleverd is voorzien van een frosted glazen plaat. Dit geeft de tuinset een moderne en natuurlijke uitstraling.


Het materiaal is ook weerbestendig, u kunt alles dus gewoon buiten laten staan. Dat betekent dat u in één keer een complete set koopt voor uw tuin. Het stevige aluminium frame in de kleur Lava geeft een moderne uitstraling aan uw tuin of terras.


De salontafel en zijtafel hebben allebei een prachtig tafelblad van robuust teakhout wat zorgt voor extra sfeer. De hele collectie van ALLIBERT vindt u hier! Gratis verzending Laagste prijs garantie Webshop keurmerk.


Wat is er nou leuker, dan eindeloos combineren? Vanaf nu heb jij voor elke gelegenheid de juiste tuinmeubels. Schuif ze tegen elkaar of uit elkaar, alles is goe als jij het maar leuk vindt. De Set heeft een excellent zitcomfort op de volumineuze 16cm dikke zitkussens en 11cm dikke rug kussens.


Het robuuste teakhouten blad op de tafel maakt deze set helemaal compleet. Tevens biedt de set genoeg ruimte voor de hele familie. De set bestaat namelijk uit drie loungestoelen, een hocker en een tafeltje.


Deze onderdelen kun je geheel naar eigen smaak plaatsen. Het is een echte blikvanger in de tuin en past in elk interieur. Reserveer online, laagste prijzen. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! In een handomdraai bij u geleverd. Deze stevige loungeset heeft geen zware, stalen frames, dus ga gerust je gang. Hier kun je eindeloos mee combineren.


Typerend voor een loungeset is, dat een loungeset altijd een loungebank als element heeft. Er zijn hogere modellen loungesets en ook de dining loungeset met hoge tafel wordt om buiten te eten steeds populairder. U kunt een loungebank ook los inzetten.


Loungeset nevada

Als je in het bezit bent van deze stijlvolle loungeset , ben jij de hele zomer in de tuin te vinden! De comfortabele loungeset bestaat uit losse loungestoelen, een hocker en een lage tuintafel. Over het artikel: Met deze wicker loungeset blijf je variëren! Daarbij past een loungeset die je mooi vindt. Bij Allibert vind je zeker een set die aan al je wensen voldoet.


Verkrijgbaar bij De Wit Schijndel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts