maandag 17 oktober 2016

Beeldje samen

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Zoek naar bronzen beeld op de nieuwe KensaQ. Dit bronzen beeldje is een sieraad op. Zo hebben wij onder andere een beeldje samen in diverse varianten, een beeld liefdespaar en een beeldje dat Hart voor Elkaar heet. Een uniek liefde beeld schenken in de vorm van een symbolisch liefdesbeeldje van brons.


Al onze liefdesbeeldjes kunt u personaliseren met een eigen tekst. Beide zittend in een boog. Sculpturen en beeldjes gemaakt van steenhars. Een uniek geschenk voor particulieren en als bedrijfsgeschenk. Voor beelden van antiek zilver is rawa geschenken de partner voor u. Beeldje bestaat uit figuren.


Wij willen tevreden klanten. U heeft altijd uw beeldje of kunstobject dagen opzicht. Is het beeldje of kunst object niet goed. Wilt u een geschenk op maat? Met je partner, een vriend(in) of fietsmaat.


Beeldje samen

Dit gietijzeren beeldje symboliseert op fraaie wijze de liefde of vriendschap tussen twee fietsers (man en vrouw). Een pracht cadeau voor een fietspartner of voor. Gratis retourneren Klanten geven ons een 9. Op de top houden ze elkaar vast, samen kunnen ze alles aan.


Zijn eindbestemming blijft nog onbekend en hangt af van het aantal opgedragen beeldjes. Bronzen beeld of beeldje van iemand die u lief is in opdracht laten maken: ouders, kinderen, uw gezin of een stel goede vrienden. Vind bronzen beeld het nu op Kensaq. Laat het ons meteen weten! Levertijd Het merendeel van de beelden zijn op voorraad.


Beeldje samen

Home is samen en familie thuis. Ik wilde een tijd in het leven vastleggen, wanneer er veel opwinding is, geluk, maar toch ook het grote onbekende. Dit beeldje geeft een beeld weer van huis en gezin – u heeft uw eigen gezin – uw eigen huis. Dit verbronsde vriendschap beeldje heet De helpende hand. Twee mensen die samen tegen een rots opklimmen.


De ene persoon probeert de ander te helpen bij moeilijke situaties. Het beeldje staat symbool voor een vriendschap waarin je elkaar de helpende hand bied. Prachtig bronzen beeldje waaruit verbondenheid spreekt. Samen delen, samen lachen, samen huilen. Wij bieden bedrijven en particulieren de mogelijkheid aan om bijzondere momenten te markeren met een beeldje of sculptuur gemaakt van brons, of een tin legering.


Beeldje samen

Alle bronzen beeldjes direct leverbaar! Maar ook hebben wij nog vele andere mogelijkheden qua materialen in de groep samenwerking beeldjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts