vrijdag 7 oktober 2016

Nagelstudio meppel

Bekijk ons gehele manicure pedicure accessoires assortiment online. In onze nagelstudio bieden wij u alle mogelijke technieken en behandelingen die mogelijk zijn op het gebied van nagelstyling. Nieuw bij Wyona, Totale beauty styling voor speciale gelegenheden! Klik hier om een tekst te typen.


Nagelstudio aanmelden Meppel.

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een nagelsalon. Bent u eigenaar van een nagelstudio en wilt u klanten bereiken in Meppel ? Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten! Veel mensen denken bij Nailstyling direct aan lange of opzichtige nagels. Zeker mensen die veel met de handen werken vinden dat juist niet zo praktisch.


Mooie en verzorgde handen zijn echter meer dan alleen kunstnagels. Je handen zijn mede je visite kaartje.

Alle behandelingen worden door een gecertificeerde nagelstyliste uitgevoerd! U kunt bij mij ook professionele nagel producten aanschaffen. Er wordt gewerkt met het verschillende merken die in de top van de nagel- branche staan. Door toevoeging van hoogwaardige ingrediënten behoudt u ten alle tijde sterke en duurzame nagels.


Voor elke gelegenheid creëren wij voor u de perfecte behandeling op maat! Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij uw wensen. Aan de hand van uw wensen geef ik u advies en start vervolgens de behandeling. Denk aan dagelijks mooie verzorgde handen en nagels, bruiloften, zakelijke gelegenheden, optredens, modellenwerk en dergelijke. Deskundigheid en kwaliteit staan hoog in het.


Cynthia’s Beauty is een schoonheidssalon in het centrum van Meppel. U kunt er terecht voor Schoonheidsbehandelingen, Gellac, Wimperextension, Microblading, Acné. Alle collega’s zijn opgeleid door Fiona zelf en waarborgen de kwaliteit! De gemeente Meppel telt ruim 31.


Meppel bevindt zich in het zuidwesten van Drenthe en is gelegen op een kruispunt van riviertjes en stroompjes. In de plaats wordt veel aan watersport gedaan.

Meppel , die ook te vinden zijn in rubriek nagelstudio ! U kunt terecht voor complete voetbehandelingen en deelbehandelingen. Zie de pagina’s van alle behandelingen voor meer informatie. Pedicure Praktijk van der Veen is gevestigd aan de Zomerdijk in Meppel. Wilt u een afspraak maken kan dit uitsluitend telefonisch.


Bent u op zoek naar een nagelstyliste voor kunstnagels zoals gelnagels of acylnagels in Meppel ? Neem een kijkje op de website! Deze website maakt gebruik van cookies. Je vindt bij ons een ruime keuze uit verschillende behandelingen zoals, kappersbehandelingen, beautybehandelingen en wellness manicure. Even de tijd nemen voor jezelf?


Trefwoorden: nagels, nagelstudio , nagellak, nagelstyliste, nail art, acrylnagels, gelnagels, Drenthe Aan de inhoud en bereikbaarheid van deze en overige pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Wyona Nailstyling, Fiona Bouwknegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts