maandag 31 oktober 2016

Cactus polaskia

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Deze cactus heeft hierdoor een hele vrolijke en eigenwijze uitstraling, prachtig en complementair in een moderne of vintage inrichting. Mocht je nog andere vragen hebben over de verzorging of de cactus kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Ikhebeencactus. En el video del dia de hoy te mostrare este hemoso cactus y todos sus simples cuidados.


Value Framing, Fast Delivery, 1 Satisfaction Guarantee. Op de vensterbank in de volle zon is ideaal.

Cactussen hebben niet veel water nodig. Het beste geeft u maandelijks goed water en laat daarna de aarde goed uitdrogen. A columnar cactus which branches as it ages with many branches on a short trunk. Stems are ribbed with fairly shallow spaces between ribs. Spines are short and stout, numbering 8-radials and one central.


De exclusieve cactus polaskia Chipchip is een lust voor het oog. Met zijn enorm dikke stam en stoere armen uitgerust met scherpe stekels is het een stoere cactus om te zien. Hiernaast is het een cactus die lastig te verkrijgen is doordat hij zo populair is.

Deze kunt u uiteraard bij ons in de webshop bestellen - MyPalmShop. De soorten komen voor in Mexico. Usually with short trunk and branching freely at the top. This species has small diurnal yellowish green flowers that extend their anthesis into the following the night. De dikke stam, grote stekels en asymmetrische groei maken van deze cactus een Mexicaanse topper.


Het karakteristieke uiterlijk combineert leuk met een terracotta pot of juist een moderne bloempot. Polaskia is een geslacht van cactussen. The genus is found in the Mexican states of Puebla and Oaxaca.


Deze soort vindt zijn herkomst in Mexico, in de streken Puebla en Oaxaca. De bloemen van deze cactus zijn crème-geel en vormen aardbeirode vruchten die tevens eetbaar zijn. De vruchten worden chichituna genoemd en zijn plukrijp in Juli. Bedankt voor je bezoek aan onze website! Naast planten leveren wij cactus zaden, zaden van andere succulenten en zaden van allerlei andere exotische planten.


Zoek je een specifiek grondmengsel? Zorg er voor dat de cactus wel op een plek staat met enige vorm van zonlicht. Mocht je meer willen weten over de verzorging van een cactus , bekijk dan de verzorgingspagina.


Koop nu en betaal pas over dagen!

To view a chart comparing alternate taxonomy Click Here. This site uses cookies to analyze traffic and for ads measurement purposes. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.


De verzorging van cactussen is eenvoudig. Dit is mede afhankelijk van de soort en de grootte van de plant. Teveel water is nooit goe het is beter om de grond te laten uitdrogen, voor de plant opnieuw water te geven.


Edelcactus is een groothandelsbedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van cactussen , succulenten, lucky bamboo en toegevoegde waarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts