dinsdag 6 juni 2017

Anti motten

Natuurlijke anti mot middelen zijn o. Roxasect mottenspray is natuurlijk. Wanneer u een nieuwe besmetting met motten vermoedt kunt u bovendien opnieuw feromoon-vallen uitzetten (zie hierboven, A3). In onze anti motten webshop vindt u alle middelen om een mottenplaag en larven van de mot in huis te bestrijden zoals mottenballen, mottenvallen, cederhout, mottensprays, etc. Gaten in een mooie lamswollen trui of grote aangevreten stukken in een dure wollen jas zijn de stille getuigen van wat motten kunnen aanrichten. Gratis verzending vanaf €20.


Volledige bescherming tegen motten Geschikt voor alle soorten stoffen. Instant langdurige bescherming. Veilig en makkelijk om de. Bosje uit de tuin plukken of kopen bij reformwinkel of bloemenzaak, in de kast tussen de motgevoelige (wollen) kleding leggen.


Ruikt ook niet onaangenaam. De motten ruiken niets meer in de buurt van deze plaatsen. Ideaal is valletjes op minimaal een meter afstand te plaatsen van deze plekken. De meeste kleefvallen werken met feromoon.


Anti motten

Deze geurstof wordt door vrouwtjes motten uigescheiden om mannetjes motten te lokken. Motten met vallen bestrijden. De larven van motten brengen schade toe aan kleding, stoffen en tapijt.


Als je de eerste motten ziet betekent dit dat er zeer waarschijnlijk ook larven aanwezig zijn. Onderzoek textiel op larven, eventuele poppen (zijden cocons) of inmiddels aangetaste materialen om zeker te zijn van hun aanwezigheid. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Heb je last van motten , dan helpt dit om de motten weg te houden. Je kan ook een lavendelzakje in de kast leggen.


Je vindt hier een kleine selectie zakjes. In de rubriek lavendelzakjes heb je keuze uit meer dan lavendelzakjes. Gevuld met hoge kwaliteit lavendel uit de Provence.


Anti motten spray - Lavendelspray. Eén druk op de knop geeft je kleding direct een frisse en aangename lavendel geur. Ze gaan op kleding en voedsel zitten en geven een vieze indruk met hun aanwezigheid. Wij bieden verschillende producten aan om motten te bestrijden of te verjagen.


Wij verkopen bijvoorbeeld de bekende mottenvallen om kleding en levensmiddelen te beschermen en het mottenprobleem aan te pakken. De bron van de plaag moet eerst worden gevonden voor je de motten zelf te lijf gaat, anders krijg je zo met een nieuwe generatie te maken. Of je ziet eerst de motten of je ziet eerst de schade die ze hebben aangericht. Deze vorm van motten bescherming is 1 milieuvriendelijk, ook vanwege het feit dat de Amerikaanse cederboom niet tot de bedreigde boomsoorten behoort en door de staat gecontroleerd aangeplant wordt.


De geur van de Amerikaanse rode cederboom is voor mensen zeer aangenaam maar voor motten absoluut onverdraagzaam. Cederhout tegen motten , een natuurlijke bescherming. Wat is het effect van cederhout op motten Het gebruik van cederhout is een eeuwenoude vertrouwde methode om uw delicate kleding en linnengoed tegen motten te beschermen, de aromatische rode ceder is daarmee een van de meest nuttige creaties van de natuur.


Anti motten

Ziet u een enkele keer een paar motten vliegen dan kunnen deze motten ook van buiten komen. Vliegen er van dezelfde soort elke dag meerdere motten ron dan heeft u waarschijnlijk een mottenplaag. Kledingetende motten worden meestal aangetroffen in ruimtes waar wollen kleding, lederwaren, bont of veren aanwezig zijn. Met de term ‘mot’ worden meestal nachtvlinders bedoeld.


Je hebt hele grote motten en piepkleine motjes. Zolang motten buiten blijven, zijn ze hartstikke leuk en nuttig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts