maandag 5 juni 2017

Metalen tafel frame

Metalen Tafels voor de Laagste prijs. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 6Salontafels.


Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak.

Koop nú Tafels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen, houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten.


De hoogte van de tafel is standaard cm. Er kan voor een hogere maat worden gekozen, de tafel wordt dan inclusief MDF-platen geleverd die precies op het frame passen. Deze kunnen er later ook tussenuit worden gehaald als u de tafel lager wilt plaatsen.


De steigerhouten tafel thuisbezorgen of afhalen.

Het is mogelijk de tafel te laten bezorgen. Houten tafel met stalen frame. Bent u op zoek naar een houten tafel met stalen frame ? Hout- en metaal bewerking is onze passie! Wij maken erg diverse houten tafels met stalen frames. Waaronder industriële tafels , boomstamtafels op maat, salontafels en eettafels.


Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende houten tafels met stalen frame. Een stalen frame is een optie als onderstel voor een tafel , maar we maken ook geregeld kasten met een stalen frame. Dat staat in combinatie met een bijpassende industriёle tafel geweldig.


Een stalen onderstel voor je tafel of frame (kast) is een vak apart en wij doen er alles aan om hoogwaardig staal te leveren. Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Zaterdag staat hij met een mooi eiken blad op de jaarmarkt van Zaandijk. Massief suar blad en stalen poten maat 200x( diverse maten op voorraad). Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geef uw gewenst ontwerp, afmetingen, behandeling. Werk tafel met metalen onderstel en glazen blad kan nog verlengd worden met een houten blad. Verfraaien van uw huis met Tafels.


Ruim assortiment online bestellen! Onderstel voor tafel van onbehandeld staal. Staalmaker maakt een bijzonder metalen tafelframe.


Door het metalen frame te TIG lassen is de verbinding zeer sterk en kan het strak worden afgewerkt. Je ziet ze overal van vloeren tot accessoires. Een tafel met dit patroon zal dus ook zeker een leuke toevoeging zijn. Het tafelblad is gemaakt van het trendy en duurzame mangohout.


Dit in combinatie met zijn stoere tafelpoot maakt deze tafel tot een musthave in je interieur! Wij hebben prachtige ontwerpen die we speciaal op maat voor je maken. De tafel wordt voor jou op maat gemaakt in Hongarije. Deze tafel heeft een zwart metalen frame.


Decoratieve metalen frames. Deze decoratieve metalen frames worden gemaakt van metalen kokerbuis (25x25mm.). De zichtbare lasnaden geven het frame een pure en stoere uitstraling. De bovenzijde wordt voorzien van gebruikte steigerhouten planken. Deze zijn bevestigd op een plaatmateriaal die in het frame valt, hierdoor is de top demontabel en kan.


Tafel IVO EIKEN U- FRAME heeft een mooi onderstel, je kunt kiezen uit de standaard zwart metalen poot of kies voor een witte of zwarte kleur met matte poedercoating. De poedercoating geeft een mooi dekkend en goed beschermende laag op het metaal. Handgemaakte tafels op maat in steigerhout, eikenhout, notenhout, chipwood en microtopping. Met stalen frames of houten onderstel, helemaal op jouw maat.


Tafel op maat Wilt u een tafel op maat laten maken? Afhankelijk van de beschikbare ruimte en je smaak kun je kiezen voor vierkante, langwerpige ronde of ovalen eiken tafels. Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren.


Een ronde of ovale tafel doet het goed als vergadertafel wanneer je niet echt iemand ‘aan het hoofd’ van de tafel wilt zetten. Breedtematen variërend tussen en 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts