maandag 26 juni 2017

Vijverslang 50mm

Bekijk nú ons Ruime Vijver Aanbod! Enorm aanbod in vijverpompen. Wij helpen je graag verder. Alle vijverslangen vind je op beslist. Wij bieden de slang in de plus en pro versie.

Wanneer u extra veel waarde hecht aan de stevigheid van een vijverslang , dan is een VT vijver filterslang een goede keuze! Deze is verkrijgbaar in verschillende lengtes, waaronder de vijverslang 50mm met een lengte van meter. Bij de keuze van een vijverslang is het belangrijk om goed te kijken naar de situatie, denk aan de zon-uren, ondergrondsgebruik, de waterdruk enz.


We hebben vijverslangen van 12mm tot wel 50mm. Vijverslangen zijn er in verschillende maten en soorten. Om het u gemakkelijk te maken hebben we zeer goede soorten vijverslang op de webwinkel staan.


Omschrijving Spiraalslang zwart 50mm.

Kwaliteit vijverslang in de kleur zwart, deze slang is zeer flexibel en duurzaam in gebruik. UV bestendig en door de gladde binnen- en buitenkant optimaal, de binnendiameter is 51mm. Door de gladde binnenkant stroomt het water zonder weerstand door de slang heen.


Bij gebruik boven het water of boven de grond (blootgesteld aan bijvoorbeeld zonlicht), adviseren wij onze zware kwaliteit vijverslang. Zware kwaliteit flexibele slang. De gladde binnenkant zorgt er voor dat deze gemakkelijk te monteren is en zeer weinig weerstand aan het water geeft en hierdoor weer. Ook worden vijverslangen gebruikt om het water naar verschillende stromingselementen te laten stromen, als fonteinen en watervallen.


Het is belangrijk om goed te kijken naar de dikte van de vijverslang om zeker te weten dat deze aansluiten op je vijverpomp en vijverfilter. Verschillende vijverslangen voor een rijk waterleven in de tuin Bij Praxis kun je een vijverslang kopen in verschillende lengtes en diameters, zoals 19mm, 25mm en 32mm en ook hebben we beluchtingsslangen in het assortiment voor indoor watertoepassingen. Leg je een grote vijver aan met vijverfolie of plaats je een kleinere kant en klare vijverbak? Koop nu en betaal pas over dagen!


De flexibele zuigslang van pvc is versterkt met een spiraal van massief pvc. Onderstaand verschillende opties uitgewerkt. In sommige vijvers kun je de vijverslang erg goed zien liggen waardoor het een storend object kan zijn. Flexibele Gewapende vijverslang Kleur: Zwart De maat is inwendig en de prijs per meter, een volle rol bedraagt 25m.


Verkrijgbaar in de maten: 20mm.

Artikel: Gewapende vijverslang zwart Maat: 50mm. Gladde binnen en buitenzijde. Deze slang is van een zeer goede kwaliteit en wordt niet hard in de winter!


Deze zuig pers slang kan een maximale druk aan van bar bij graden. Bestel snel jouw vijverbenodigdheden. De vijverslang is toepasbaar in verschillende toepassingen, wordt veel gebruikt bij vijvers en mag zelfs ingegraven worden. Dunwandige flexibele vijverslang 50mm (PVC) met spiraal.


Geschikt voor dunwandige (drukloze) toepassingen. Het kan een druk aan van max. Een vijverslang is dus op veel verschillende manieren erg handig in gebruik. Zo beschikken wij over een vijverslang met zware kwaliteit, maar ook over een standaard kwaliteit vijverslang.


De ribbels in de slang zitten echter standaard in onze vijverslang. Deze vijverslang is dikwandig en voorzien van een inwendig spiraal die voorkomt dat de slang dicht knikt bij het vormen van bochten. Voorzien van een gladde binnenwan dit heeft als voordeel dat er minder weerstand is voor het transport van water en minder kans op verstopping door vervuiling. Bij het kopen van een vijverslang is het belangrijk te kijken naar de dikte van de slangtules op je vijverpomp en vijverfilter.


Om een zo goed mogelijke doorstroming te krijgen, adviseren wij oom een zo groot mogelijk diameter te kiezen voor jouw vijverslang. Indien bij een installatie waar gebruik gemaakt word van een vijverslang , slangpilaren deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Slangpilaar lijmverbinding: door middel van deze pilaar is voorzien van een spie aansluiting die rechtstreeks verlijmd kan worden in een koppeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts