dinsdag 27 juni 2017

Prunus serrulata kopen

Prunus serrulata kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. De hoogte van deze Japanse Sierkers is uiteindelijk circa – m. Het is een langzaam groeiende boom die circa meter hoog wordt. Bekijk de beschikbaarheid van deze boom in onze webshop.


In de zomer zijn de bladeren groen van kleur. Prunus Serrulata Kanzan of Japanse Sierkers is een prachtige sierboom op stam. Prunus serrulata Shirotae is een langzaam groeiende bloesemboom die 4-6m hoog en 8-10m breed word.


Door de smalle vorm en de maximale hoogte van slechts meter is de boom geschikt voor zowel de grote als kleinere tuin. Op zoek naar Japanse Sierkers ( Prunus ´Kanzan´)? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! De twijgen zijn roodbruin en hebben weinig lenticellen.


Het lancet- tot ovaalvormige blad heeft een toegespitste top en een oranje herfstkleur. Uitbundig bloeiend van eind april tot begin mei. Specialist in bijzondere en grote bomen Topkwaliteit. Door zijn uitbundige bloei is het een opvallende verschijning in het voorjaar. De treurboom heeft prachtige bloesem in het voorjaar en krijgt een hoogte van ongeveer drie meter.


Er is ook een sierkers die als een bolvorm op stam groeit. Dit is de Prunus emineus ‘Umbraculifera’ (bolvorm). Het jonge blad van de Japanse sierkers op stam is brons en verkleurt naar groen. Staat het liefst op een plek in de zon of halfschaduw in een goed doorlatende grond.


Prunus serrulata kopen

Bekleed zich met frisse groene bladeren. Gelijk met zijn bladerdeken siert hij met zijn prachtige zoete bloemen. Is zeer winterhar kan dus goed tegen erge strenge winters.


Hij heeft een smalle zuilvormige groeiwijze, maar meestal zie je bomen die op stam geënt zijn. In april bloeit hij met grote, vaak gevulde witte bloemen. Deze Prunus geeft geen vrucht.


Prunus bomen De meeste prunus bomen zijn bladverliezend. De boom heeft groen blad dat in de herfst roodachtig tot purperrood kleurt. Geschikt voor klei-, zand- en kalkrijke grond. De sierkers behoort tot het geslacht prunus.


Het brons- tot groen blad krijgt een gele herfstkleur in het najaar. Na de bloei verschijnen kleine eetbare kersjes. Wellicht kent u de foto’s van Japanse steden volledig gehuld in de prachtige roze bloesem van de sierkers. In het voorjaar vertoont de boom ongelooflijk mooie, kleurrijke bloemen. Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.


Verschillende boommaten leverbaar. In de loop der jaren zullen de takken gaan doorhangen, waardoor de breedte zal toenemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts