dinsdag 20 juni 2017

Formaline groene aanslag

Formaline groene aanslag

Veel mensen gebruiken (nog steeds) een hogedrukspuit of agressieve middelen (bijv. zuur, chloor en formaline ) om van de groene aanslag af te komen en staan er niet bij stil dat ze op die manier de toplaag van de stenen beschadigen. Formaline is een product voor klauwverzorging bij runderen, schapen en geiten en voor stalhygiene. Echter wordt het ook vaak (vaker zelfs) gebruikt om de groene aanslag en mos van tegels te verwijderen.


Met deze Luxan groene aanslag reiniger, verwijdert u gemakkelijk, goedkoop en ook nog eens verantwoord uw groene aanslag op het terras, vlonders, paden en bijvoorbeeld oprit. Het middel dient verdunt te worden, waardoor er circa 1vierkant meter mee behandeld kan worden. Bijkomend voordeel van de Luxan groene aanslag reiniger is dat deze een. Groene aanslag of mos op tegels en klinkers?


Wat moet je doen wanneer er sprake is van groene aanslag of mosvorming op tegels. Juist als de dagen donkerder en korter worden en er veel. Ik gebruik altijd formaline , 1liter op liter water mengen.


Met welk middel, kan ik het beste mijn bestrating en betonnen afrastering weer mooi schoon krijgen, groene aanslag enz. Het allerbeste middel om groene aanslag te verwijderen is formaline oplossing. Helaas is het wel giftig ,(het zou kankerverwekkend zijn),daarom is het niet meer bij de drogist verkrijgbaar ,wel bij de boerenbonper liter van.


Waar het voor de schapenhoefjes gebruikt wordt om ze hard te maken. Formaldehyde of formaline , werkt wel iets tegen planten, maar veel beter tegen de groene aanslag op schuttingen, tegels, terras en muren. Dit spul laten de veehouders hun koeien doorlopen om klauwproblemen te voorkomen, maar het is geen lekker spul, dus pas op.


Formaline groene aanslag

Door goed te vegen krijgen algen, mos en onkruid geen kans op je tegels. Veeg in de winter ook eens de sneeuw van je stoep, dat helpt ook tegen groene aanslag. Met wat strooizout erbij wordt het nog schoner. Met scherp zand schuur je de tegels ook schoon. Heb je toch groene aanslag en mos, dan kun je de stoep schrobben met een harde borstel.


Door langdurige vochtigheid ontstaat er algengroei. Laat het even inweken en borstel de tegels vervolgens schoon. Maar niet elke methode werkt even goed. Hieronder vind je alle bekende en minder bekende manieren om groene aanslag te verwijderen. Mossen en algen doen het goed op schaduwrijke en vochtige plaatsen.


Onkruid tussen je planten, groene aanslag tussen de stenen, mos op je gazon, dat wil je niet. Daarom heeft Welkoop producten om onkrui mos en groene aanslag te verwijderen of zelfs te voorkomen. Welkoop verkoopt handige drukspuiten, onkruidborstels, onkruidbranders, hogedrukreinigers en middelen tegen algen, aanslag. Mocht u niet in de buurt wonen dan bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de cans, deze kosten komen dan op uw rekening.


Als alternatief kunt u ook kiezen voor: Formaline (Kg) - Eenmalige Jerrycan. Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen de klinkers van de stoep of oprit. Met deze krachtige aanslag reiniger kun je eenvoudig je tuin en terras reinigen. Je kunt Green Kill gemengd met water uitgieten of met een drukspuit versproeien.


Formaline groene aanslag

Iedereen heeft er last van in de tuin en op het terras: groene aanslag. De aanslag zal vervolgens binnen enkele dagen verdwijnen. We hebben tips van de expert en luisteraars! Beluister hier het fragment uit de radio-uitzending.


Je ziet groene aanslag met name op plekken waar weinig zonlicht komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts