donderdag 15 juni 2017

Supercat muizenval

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij.


Andere val gekocht (lokdoos) direct raak! Hij is een oogwenk te zetten, is met slechts vingers te bedienen en bevat al lokstof. Het enige wat u nog hoeft te doen is de val op een plek zetten de muizen veel lopen (vaak herkenbaar aan een spoor van het buikvet).

De gedode muizen kunnen hygiënisch en zonder aanraking uit de val verwijderd worden en daarna is de val direct weer gebruiksklaar. Deze val is voor kinderen en huisdieren ongevaarlijk! Uit onze collectie gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Muizenplagen behoren tot het verleden.


Deze muizenval is geproduceerd met FSC gecertificeerd hout. FSC zorgt voor het duurzaam kappen van bosgrond. De ronde slagbeugel zorgt voor een gelijkmatige afstand tussen de slagbeugel en de lokstof.

Mocht u na het lezen van deze pagina toch nog een vraag hebben over een bepaalde muizenval , neem dan gerust even telefonisch contact met ons op. Soorten en werking van muizenvallen. FSC houten muizenvallen, de innovatieve oplossing. Als u aan een muizenval denkt en alleen maar op de klassieke houten muizenklem komt, mist u toch een heleboel andere effectieve vallen om muizen in huis te vangen. De Swissinno supercat muizenval kunststof met lokstof stuks is gebruiksklaar.


Het natuurproduct in deze muizenval lokt de muis sterk aan. De val is binnen enkele seconden eenvoudig met één hand op te zetten (spannen, lokstofdeksel eraf en klaar). Het dier kan zonder aanraken verwijderd worden.


Supereffectief en absoluut hygienisch. Met vingers te bedienen. Zonder gevaar voor kinderen en huisdier. Milieubewust, efficient en hygiënisch. In een oogwenk klaar voor de vangst.


Supercat inclusief natuurlijk hormonaal lokaas. Gebruik muizenvallen die wij als professional ook gebruiken. De klem kunt u van sterke gifvrije lokstof voorzien.


U kunt nu al beginnen met het vangen van de muizen. Een muizenval doodt de muis in één klap, met een val vang je muizen levend.

Zet levend gevangen muizen op zo’n honderd meter van je huis uit, liefst in een park of bos. Dit is een veilige afstand om te voorkomen dat ze weer terug komen. Bevat een niet-giftig en aantrekkelijk lokaas voor muizen. Bij deze muizenval kan je op een veilige manier eerst het lokaas aanbrengen voor je de val gaat opspannen. De gevangen muizen kan je snel en eenvoudig verwijderen zonder dat je ze moet aanraken waardoor je deze val gemakkelijk kan hergebruiken.


Het lokaasreservoir kan je vullen met een lokmiddel naar keuze. Wanneer u geen chemicaliën of gruwelijke oplossingen wilt gebruiken maar op zoek bent naar een effectieve en hygiënische manier van muizen vangen dan is dit uw product! Makkelijk te gebruiken en zeer effectief! Vangt als geen ander, voorkomt verkeerd dichtklappen en daarmee dierenleed. De muizenval is eenvoudig te gebruiken en zeer effectief.


DIY how to kill crabgrass. My crabgrass is not dying. How to prevent and control crabgrass - Duration: 10:53.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts