woensdag 14 juni 2017

Pokon stikstofmest

Pokon stikstofmest

Pokon Stikstofmest zorgt voor de groei van de groene delen van de plant, zoals de bladeren en de stengels. Omdat deze meststof extra magnesium bevat krijgen je planten een mooie diep groene kleur. Bij een stikstofgebrek krijgen planten een lichte geelgroene kleur en de groei blijft achter. Wil jij imponeren met jouw mooie gazon?


Volg de adviezen van Pokon. Hier vind je alle informatie over en producten voor het aanleggen, onderhouden, bemesten en herstellen van jouw gras en gazon. Voeg eventueel een scheutje pokon toe. Giet hier nog een laagje olie over om de boel goed luchtdicht af te sluiten. Organisch gecomposteerd koemest kippenmest korrels granulaat.


Zo weet je direct of jouw tuingrond behoefte heeft aan meer kalk, stikstofmest , fosfaatmest, Kalimest of. Plantenvoeds poed 1gr Pokon. Omdat Pokon Stikstof meststof extra magnesium bevat krijgen uw planten een mooie diepgroene kleur. POKON Stikstofmest zorgt ervoor dat uw planten geen tekort aan stikstof krijgen en daardoor hun mooie kleur en gezonde groei verliezen.


De mest is gekoppeld aan POKON Bodemtest, waarmee u erachter kan komen van welke meststoffen in uw tuin een tekort bestaat. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk Pokon , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Meststoffen.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Warentuin verstuurt géén producten. Pokon Fosfaatmest zorgt voor de ontwikkeling van de plantenwortels, vruchtvorming en bloemvorming. Met name bij aanplant is voldoende fosfaat belangrijk.


Pokon Bio Kalk verbetert de bodemstructuur en gaat verzuring van de grond tegen. Hierdoor zijn voedingsstoffen beter beschikbaar, waardoor planten en het gazon beter kunnen ontwikkelen. De kalk wordt in korte tijd helemaal door de grond opgenomen.


Het middel werkt snel en effectief. Kijk op de website van het meest gezellige en complete tuincentrum van Gelderland. Of kom langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen op enkele minuten afstand van Tiel. Koop kg Stikstofmest bij Garantzaden.


Pokon stikstofmest

Uitstekende zaden, snel in huis. Pokon staat voor alles wat groeit en bloeit. Pokon heeft verschillende typen voeding afgestemd op bijna ieder plantsoort, zo kan je je plant net dat beetje extra geven voor een goede groei en bloei resultaat.


Ondanks goede voeding en verzorging kan het gebeuren dat een plant problemen krijgt met ongedierte of een ziekte. Houd uw tuin gezond met potgron tuinaarde, koemestkorrels, gazonmest, hydrokorrels. Voor gras onderhoud en plantenvoeding.


Door precisering van het tijdstip van bemesten en van de hoeveelheid voorkom je bovendien, dat een groot deel van de stikstof uitspoelt naar het grondwater, zegt dr. Bekijk ons aanbod meststoffen. Daan Goense, projectleider van een Europees onderzoek naar vermindering van het gebruik van stikstofmest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts