woensdag 7 juni 2017

Beenkleed universeel

Beenkleed universeel

Op werkdagen voor 23:= Morgen in huis! Vele merken, alles op voorraad. De specialist, scherpe prijzen! Vind beenkleed scooter als je nu zoekt. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Beenkleed universeel

Beenkleed thermoscud universeel van het italianse merk tucano. Nieuw Ophalen of Verzenden. Het beenkleed is winddicht en waterafstotend en voorzien van een warme voering. Zeker in de natte en koude maanden is dit een ware uitkomst.


Ga je een beenkleed kopen voor een specifiek model, dan wordt deze vaak aan de scooter vastgemaakt. Er zijn ook universele beenkleden welke je op elke brommer en scooter kunt. Wij leveren altijd een passende beenkleed.


Wij bieden beenkleden die u beschermen tegen stof, regen of kou én het beste passende beenkleed voor uw scooter in weer en wind. Een beenkleed die precies past op uw merk en model scooter universeel of origineel. In Italië rijden veel scooter rijders met een beenkleed.


Ook beschikt het beenkleed over reflecterende strepen voor de veiligheid. Aplus met geintegreerde opbergtas, elastiek koord voor om het stuur, riembevestiging aan de onderzijde en klikkenband bevestiging voor de bestuurder. Universeel beenkleed geschikt voor bijna alle scooters. U bevestigt dit beenkleed aan uw eigen lichaam niet op de scooter zelf! Scooter beenkleed - beenwarmer - Scooter beenkleed.


Zorg voor warme benen op de scooter met dit beenkleed. Met dit scooter beenkleed van Oxford rijd je comfortabel de winter door. De Oxford univ beenkleed is gemaakt van slijtvast polyester en heeft een gewatteerde binnenlaag. Dankzij het waterdichte polyester en de gewatteerde binnenvoering maakt kou en regen geen schijn van kans. Wij zijn de Scooterspecialist.


Koop jouw nieuwe beenkleed! Bovendien is het beenkleed waterafstotend. Scooters bewegen snel en soepel door het verkeer. Dit beenkleed is van het merk tucano en heeft het type nummer: r017. Ze zijn snel, licht, milieuvriendelijk en betrouwbaar.


Zoek je een universeel beenkleed voor op de scooter? Het ergonomische ontwerp zorgt voor veel bewegingsvrijheid waardoor je toch lekker warm en droog blijft tijdens natte en koude dagen. Dit basic scooter beenkleed is universeel toepasbaar voor de meest gangbare scooters van dit moment. Met een beenkleed kom je warm, windvrij en droog op je bestemming.


Als je op zoek gaat naar een beenkleed voor je scooter van het merk Kymco slaag je bij K-Parts direct. Dankzij de perfecte pasvorm van onze Kymco kleden blijft je gehele bovenlijf probleemloos droog en warm. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing geeft duidelijke instructies over de bevestiging.


Beenkleed universeel

Voor elke scooter hebben wij een geschikt beenkleed. Deze beenkleden zijn voorzien van bevestigingsmaterialen zodat ze tijdens het rijden niet rond wapperen. Bekijk hieronder ons aanbod beenkleden.


Staat uw scooter er niet bij neem dan contact met ons op, dan kunnen we uitzoeken of er een beenkleed leverbaar is voor uw scooter. Voordelig online bij Maxxcovers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts