dinsdag 6 juni 2017

Huiskamer palm

Palmen die net een beetje anders zijn als de rest zijn de grijsblauwe Bismark palm (Bismarckia nobilis) en de Butia vederpalmen met hele mooie gebogen bladeren. Ook de Washingtonia en de Livistona zijn populaire binnenpalmen. Wij helpen u graag bij de keuze van de plant die bij u thuis het beste past. Ook kunt u kiezen uit home decoratie huiskamer palm. Er zijn 8huiskamer palm leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Huiskamer palm

Deze palmsoorten kunnen uitstekend in een tuin of op een balkon op terras geplaatst worden. Er zijn ook diverse palmen die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst. Voor deze palmen geldt dat zij bij temperaturen onder de graden wel naar binnen moeten worden gehaald. Bestel een mooie palm voor in uw huiskamer of voor buiten bij. Zoals hierboven beschreven wordt het blad van een palm op den duur minder mooi.


Een palm maakt namelijk bovenaan in de kern nieuw blad aan en de onderste bladeren sterven af. Bij een Areca gaat dit proces relatief snel, hierdoor dient er regelmatig gesnoeid te worden. Het oudere blad dat niet meer mooi is kan je het beste bij de stam afknippen. Eén van de bekendste palmensoorten voor de huiskamer is de Areca.


Het is een sterke en mooie palm die in één keer een lekker tropisch sfeertje in huis brengt. De Areca palm is een vederpalm en komt van oorsprong uit de tropische regenwouden op Madagascar. Kentia palm - Howea forsteriana. Dat maakt hem natuurlijk niet minder mooi, het is gewoon een frisse en tijdloze plant. Ook is deze weelderige palmsoort makkelijk om te verzorgen.


Plaats de palm daarom tijdens de wintermaanden op een droge windvrije standplaats naast een muur of schutting op het zuiden. Zorg er ook voor dat de gekozen standplaats voldoende draineert. Als de grond bevriest kan de plant geen water meer opnemen en zal deze uitdrogen. Bescherm de palm bij strenge wintermaanden onder de -graden. Het houden van exotische planten hoeft zich natuurlijk niet uitsluitend te beperken tot de tuin.


Ook in de huiskamer kunnen prima exotische planten gehouden worden. In dit artikel geven we enkele tips en aandachtspunten mee. Zo kunt u ook zonder tuin genieten van exotische planten of de exotische tuin verlengen naar de huiskamer.


Een Areca palm is bekend onder vele namen zoals Goudpalm, Areka, verderpalm of vlinderpalm en deze kamerplant komt uit de Dypsis familie. De kamerplant Areca palm heeft goede luchtzuiverende kwaliteiten en een strak en elegant uiterlijk. Ideaal voor je huiskamer of werkplek. Weinig ruimte in de vensterbank, kies dan voor hangplanten. Handig om te weten: welke plant je ook kiest, geen enkele kamerplant houdt van tocht.


Laat je verleiden door de prachtige bloemen van een Hortensia of bijvoorbeeld een Curcuma of door de groene bladeren van een Palm of een varen. De Areca- palm staat erom bekend dat hij vervuilde lucht zuivert door de ongewenste deeltjes eruit te filteren. Het is wat dat betreft zelfs een van de best werkende planten.


Om die reden is deze palm ook heel geschikt om in kantoor- en andere werkomgevingen te worden toegepast. Het aanbod van Fleurdirect bestaat uit meer dan 5verschillende soorten planten. De areca palm (Dypsis lutescens) is een prachtige fijn bladige palm die het in uw huiskamer prima zal doen.


Ik heb pas een areca palm , goudpalm gekocht. Kan iemand mij vertellen hoe ik deze het beste kan verzorgen. De pot is voorzien van afwateringsgaten en heeft een laag van ca cm.


Unieke luchtzuiverende eigenschappen van deze palm. De goudpalm is dankzij zijn tropische uiterlijk een populaire palm. De palm bestaat uit een aantal rietachtige stengels met lichtgroene, smalle en puntige bladeren. Onderzoek door NASA heeft aangetoond dat deze sterke plant unieke eigenschappen heeft.


De Hawaiï- palm heeft een lichte plaats nodig, zonder direct zonlicht. Bij kamertemperatuur doet de plant het goe maar de temperatuur mag in de winter niet te lang onder 16° C komen. De aarde moet goed doorlaatbaar zijn, want in de natuurlijke omgeving groeit deze palm in rotskloven. Er kan ruim water worden gegeven. Wist je dat sommige planten niet alleen zorgen voor sfeer en zuurstof, maar ook een luchtzuiverende werking hebben?


Dat betekent een schonere én frissere lucht in huis. Vooral decoratief omwille van de verenachtige bladeren. Dit is ook een luchtzuiverende palm.


Huiskamer palm

De Chamaedorea Elegans wordt ook veel binnenshuis gehouden en is misschien wel de meest gehouden huispalm van de wereld. Groeit traag en blijft vrij klein (max. 2meter hoog) en is dus geschikt voor elke huiskamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts