vrijdag 2 juni 2017

Transparante tuinslang

De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vergelijk nú online, vanaf € 95. Extreem sterk polyester geweven touw en dubbele kern.

Buitenwand zeer slijtvaste en uv-bestendig. De PVC slangen van Rubbermagazijn zijn bestand tegen zowel warme als koude temperaturen. Door de hoge mate van transparantie is het gemakkelijk om te zien welke vloeistof er door de slangen stroomt. Onze PVC slangen zijn zeer soepel en kunnen daardoor uitstekend gebruikt worden wanneer u weinig ruimte heeft. Alfaflex Cristal doorzichtige slang, transparante slang, voedingsmiddelen kwaliteit.


Zeer transparante slang 4mm tot 60mm. Transparante slang van meter. Wanneer er water in de tuinslang komt zet de tuinslang uit, zodra het water weer uit de tuinslang loopt zul je zien dat de tuinslang weer terug krimpt naar de oorspronkelijke grootte.

Hierdoor is de tuinslang ook makkelijk op te ruimen omdat de slang niet veel ruimte in beslag neemt. De kwaliteit van het materiaal kan, vooral bij recyclemateriaal, zeer verschillend zijn. Een alternatief materiaal is synthetisch rubber (EPDM).


Deze zeer flexibele rubberen tuinslangen zijn echter zeer duur. Het materiaal kan geschuimd of door additieven versterkt zijn. Er zijn ook tuinslangen van een materiaalmix. De transparante siliconen slangen van Rubber Webshop is van hoge kwaliteit en blijven bij zowel lage als hoge temperaturen flexibel. De GAMMA-slangwaterpas 20m is ideaal om te gebruiken voor het uitmeten van bijvoorbeeld bestratingswerk op grotere afstand.


Tevens kan de slangwaterpas binnenshuis in verschillende vertrekken worden gebruikt. De 20meter lange slangwaterpas is gemaakt van transparant kunststof, zodat het waterniveau kan worden afgelezen. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis. Kies uit producten vanaf € 94.


Morgen al in huis vanaf €14. Als een goedkope tuinslang een jaar meegaat, kan een slang van hoge kwaliteit of zelfs jaar meegaan. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


HOZELOCK Slang glashelder 8xmm, per meter.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Volg het weerbericht van uw regio en berg uw tuinslang en sproeitoestellen op vooraleer ze door de vorst kunnen stuk vriezen.


Denk ook aan de buitenkraantjes en laat het water tijdig af. Na de laatste maaibeurt mag de grasmaaier weg voor zijn winteronderhoud. Vandaag besteld is morgen in huis. Om je tuin te kunnen besproeien is een tuinslang erg praktisch. Met een tuinslang kun je gemakkelijk het water uit je kraan naar de gewenste plek krijgen zonder steeds heen en weer te hoeven lopen.


Water geven aan de planten in je tuin wordt zo ineens veel gemakkelijker. Bij Welkoop zijn tuinslangen van tot wel meter te krijgen. Deze transparante PVC buis heeft een buitendiameter van 50mm. De dikte van de wand is 8mm.


Bekijk ons ruime assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts