woensdag 14 februari 2018

Carrara split

Split is beoordeeld met een 9. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Bespaar tot wel via kiesproduct. Reserveer online, laagste prijzen.


Carrara split is een prachtige split van marmer uit Carrara , Italië.

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van functionele en analytische cookies, die door Kranendonk B. Dit split is puur wit van kleur, zonder vlekken of aders in het gesteente. Rond Massa Carrara wordt daar de sneeuwwitte marmer gewonnen, gebroken tot split en door Zandbestellen. Een voordeligere soort, die hierop lijkt, is Chrystal White split. Met een big bag van 5kg. Deze sneeuw witte marmersoort wordt gedolven in de bekende groeve Massa Carrara in Italië.


Vervolgens wordt de Carrara gebroken en gezeefd tot verschillende gradaties split. Door de mooie witte kleur kan deze split met vrijwel alle kleuren gecombineerd worden.

Carrara grind is een mooi wit, rond grind wat perfect kan worden gebruikt om uw tuin stijl en klasse te geven. Wij beschikken in ons assortiment over verschillende formaten Carrara grind. Geen abonnement, betaal per film. Deze marmersoort kent een luxe uitstraling.


De sneeuwwitte kleur maakt Carrara zeer populair. Wel kan er na verloop van tijd wat onkruid tussen de split gaan groeien. Carrarasplit kan geleverd worden in zakjes van kg. Dit is gemakkelijk te voorkomen door de split af en toe eens oppervlakkig te bespuiten met een onkruidverdelger.


Grootste en Goedkoopste Assortiment Sierbestrating van Nederland. In tuinen met een luxe uitstraling kan Carrara goed gecombineerd worden met borders en ornamenten. Om verkleuring van Carrara tegen te gaan kan het het split bespoten worden met anti groene aanslag middelen. Het lichte carrara split - mm is ideaal voor het bestraten van een klein oppervlakte.


Met deze lichte kleur lijkt u tuin of oprit optisch een stuk ruimer. Het split is verkrijgbaar in zakken van: - kg. Het siergrind is geschikt om de zijkanten van opritten en wandenpaden op te vullen. Het fijne aan siergrind is dat het enorm veel mogelijkheden met zich meebrengt.


Wat ook als een prettige ervaring wordt gezien is het onderhoud van het grind.

Vanwege de mooie witte kleur kun je met het split prachtige accenten in jouw tuin aanbrengen. Het grind is door de hele tuin te gebruiken en kan verschillende doeleinden hebben. Verkrijgbaar in vele kleuren, formaten en bewerkingen en daardoor passend in elk type tuin en zelfs vijver. Voor de oprit bieden wij u ook onze grindmatten zodat uw auto geen sporen rijdt in uw oprit en dat u niet wegzakt terwijl u erop loopt! Carrara is sinds jaar en dag een bekende naam voor witte marmer.


Wij adviseren daarom het wittere en goedkopere Extra white split en breuksteen en onze Crystal white grind en keien. Het betreft hier een natuurproduct waarbij afwijkingen in kleur en structuur mogelijk zijn. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Het gebroken helder wit marmer geeft een bijzondere uitstraling aan de tuin en wordt vaak gebruikt in modern ingerichte tuinen als decoratie of als siersplit voor looppaden, fietspaden etc. Het sneeuwwitte split is ook geschikt voor looppaden en parkings. Heeft u liever een steen die iets minder hoekig is, kijkt u dan eens bij de ronde variant Carrara grind. De mooie kleur zorgt voor een moderne en vrolijke uitstraling. De maatvoering - millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van tot mm.


Het goedkoopste grind en split van Nederland en snel bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts