dinsdag 13 februari 2018

Groene ptt brievenbus

Kwaliteit voor de beste prijs! Betaal slechts € verzendkosten. Vind ptt brievenbus het nu op Kensaq. Grote collectie brievenbussen hier! PTT brievenbus te koop GEVRAAGD.


Groene ptt brievenbus

Brievenbussen tegen de laagste prijzen. Gezocht tweede hands vroegere groene ptt brievenbus , met slot. Wie heeft er nog een staan in de garage welke niet meer. Vandaag besteld = morgen in huis! De bekende groene Ptt brievenbus die Ptt Post vroeger verkocht wordt helaas niet meer geproduceerd.


Gelukkig is er inmiddels een heel goed alternatief! Dit zijn de zogenaamde Cofa brievenbussen. De Cofa heeft dezelfde uitstraling als de oude Ptt brievenbus. De postkast is net als de tnt brievenbus gemaakt van kunststof. Hoewel veel mensen de groene Ptt brievenbus een onooglijk dingen vonden, bleef de vraag ernaar onverandert groot.


Het alternatief voor de bekende groene PTT brievenbus. Intersteel kwam met de Summus brievenbus , Safepost kwam met de Cofa. Die betreffende brievenbus wordt niet meer geproduceer maar deze brievenbus is een prima alternatief.


De brievenbus wordt geleverd naar keuze met of zonder slot. De geliefde originele groene Ptt brievenbussen die PostNL vroeger produceerde zijn helaas niet meer op de markt. Waarschijnlijk bent u op deze site terecht gekomen tijdens uw zoektocht naar eenzelfde vervanger van uw oude brievenbus. De Ptt brievenbus is op dit moment nog net zo populair als vroeger.


Groene ptt brievenbus

Nu ook Ptt brievenbus met brievenbuspaal! De Cofa en Summus passen niet op de oude Ptt Post brievenbuspaal. Dat is jammer, maar gelukkig is er inmiddels exclusief voor Your Mailbox, een passend statief voor beide brievenbussen op de markt.


Voor de dagelijkse bezorging van je post heb je een brievenbus nodig. Waar kies jij voor, een ingebouwde brievenbus of een staande brievenbus ? Bij Praxis kun je voor beide soorten terecht. Zo is er voor iedereen een smaakvolle brievenbus.


Er is zelfs sprake van een comeback van de oude groene PTT brievenbus. Nu is de authentieke brievenbus van PTT bij ons weer verkrijgbaar in RAL kleuren. Onder deze deksel bevind zich een inwerp opening met een. Zoek naar ptt brievenbus op de nieuwe KensaQ. Alle brievenbussen vind je op beslist.


Bestel simpel jouw brievenbussen. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel.


Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Deze tijden verschillen, daarom staat op iedere brievenbus aangegeven hoe laat de brievenbus wordt geleegd. Benieuwd wanneer je post wordt bezorgd? Bekijk hieronder het overzicht met de dagen waarop we post bezorgen. Kijk voor de tijden per brievenbus of PostNL-locatie in de locatiewijzer.


Groene ptt brievenbus Friso Kramer postbus De echte ouderwetse bus ideaal voor veel post of kleine pakjes oog voor slot is heel niet vaal schoon en fris zitten wat. De meest bekende kunststof brievenbus is de oude groene PTT brievenbus. Deze PTT brievenbussen zijn niet meer leverbaar maar er is wel een vervanger op de markt gebracht. Helaas is de nieuwe brievenbus niet te monteren op het oude PTT brievenbus statief. In deze productgroep vindt u alle kunststof brievenbussen uit ons assortiment.


Deze originele groene brievenbus in cottage stijl zal een blikvanger zijn voor jezelf, jouw bezoekers en de postbode. Vergelijk groene ptt brievenbussen. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


Cofa heeft uitvoeringen van een vergelijkbaar model als de voormalige groene kunststof PTT brievenbus welke niet meer geproduceerd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts