maandag 19 februari 2018

Lavendel online kopen

Lavendel online kopen

Zuivere en Gezonde Natuurproducten bestellen! Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Lavendel planten online kopen bij Tuincentrum. Vlinders, geuren en een mediterraan gevoel, met lavendel geef je je tuin de optimale sfeer. De planten komen van gespecialiseerde kwekers.


U kunt uw bestelling tot in de tuin laten bezorgen of zelf afhalen bij een van onze afhaalpunten. Toch liever andere tuinplanten? Geef daarom een keer per jaar wat kalk indien nodig. Geniet u ook zo van de paarse bloemen in deze mooie tuinplant? U kunt lavendel het hele jaar door planten en bestellen.


Alle lavendelplanten worden in pot geleverd. Deze kunt u het hele jaar door planten. De lavendelplanten worden gekweekt bij door ons geselecteerde kwekers zodat we altijd een topproduct kunnen leveren.


De tuinplant stelt weinig eisen aan de grond. De bloemaren van de lavendel zijn mooi om te zien en de plant heeft ook nog eens een medicinale werking. Zo werkt lavendel bloeddrukverlagen bacteriedodend en ontsmettend (wanneer je er thee van maakt). De blaadjes van de lavendel kun je ook verwerken in gerechten zoals soepen, stoofschotels, lamsvleesgerechten en kipgerechten.


Dan bent u bij zaden kopen online aan het juiste adres! Wij adviseren de lavendel twee keer per jaar te snoeien. Wij hebben de mooiste lavendel voor u geselecteerd.


De eerste maal, in maart, snoeit u de plant tot net boven het kale hout. De tweede maal snoeit u de lavendel na de bloei, hierbij knipt u alleen de uitgebloeide bloemen weg. Bekijk het ruime assortiment en maak uw keuze. Er zijn etherische oliën van verschillende soorten lavendel en andere kruiden.


Ook gedroogde lavendel bloemen los, lavendelbosjes, lavendelkussens en lavendelzakjes voor de linnenkast kun je in onze winkel of online kopen. Meer over lavendelproducten lees je hier: lavendelolie, bloemen en lavendelbosjes. U dient JavaScript in uw browser te activeren.


Deze zijn winterhard in ons klimaat, groenblijvend en uitstekend geschikt om er haagjes mee te maken of om een hoekje in de border mee te vullen. Ze zijn mooi grijsbladig met donker violetblauwe bloei en staan graag op een zonnige standplaats die in de winter niet te nat is. Deze soort bloeit ook veel langer, vanaf juni tot september. Halfheester die heel veel gebruikt worden in de tuinen om plantvakken mee op te vullen.


Lavandula angustifolia wordt ook in de keuken gebruikt maar moet wel met mate gebruikt worden. Zachtgrijze stengels met mooie, dieppaarse bloemen die zacht meebewegen met de wind: deze vaste tuinplant is één van de meest romantische en rustgevende planten voor in de tuin. Snoeien Het is aan te raden om lavendel 2x per jaar te snoeien, het struikje blijft zo compact en zal in de zomer rijkelijk bloeien. Logisch ook, want het is een prachtig gewas waar u veel plezier aan zult beleven.


Hiervoor kunt u gewoon een kijkje nemen op onze website en bekijken welke soort lavendel u graag in uw tuin wilt zien staan. Dit is dus nóg hoger dan onze bekende Bulgaarse lavendel. Zo is het bij ons altijd sale.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Het is een lieflijke compacte lage zaailing met lange losse aren aan lange stelen. Etherische lavendel olie bestellen? Witte lavendel is erg geliefd bij tuinliefhebbers vanwege de uitbundige bloei.


Lavendel online kopen

Een witte lavendel laat zich goed combineren in de tuin met andere planten die grijsgroen blad hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts