donderdag 8 februari 2018

Eiken balken 300x300

Hout en bouwmateriaal voor groothandelsprijzen! PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Trespa Bevestigingsmateriaal.


Zoek naar eikenhouten balken op de nieuwe KensaQ. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Eettafels in Alle stijlen!


Maar ad eikenhout kan voor bepaalde doeleinden ook binnenshuis gebruikt worden. Bekijk alles met eiken balken ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit Europees eikenhout voor de beste (online) prijs. Uw eiken balk wordt in onze eigen houtzagerij vervaardig in de door u gewenste lengte gezaagd en snel bij u thuis bezorgd.


Naast de eiken balken en planken leveren we ook eiken stammen in de bast, geschilde eiken palen, eiken bielzen en eiken anti parkeerpalen. Al het eikenhouten balken die wij verkopen komen uit duurzaam beheerde bospercelen uit Frankrijk, Duitsland en Nederland. Andere afmetingen ook mogelijk op.


Eiken balken worden ook veelvuldig toegepast voor restauraties. Ze zorgen voor een onovertroffen exclusiviteit en ambiance. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op. Wij leveren eiken balken , europees eiken , yellow poplar, amerikaans noten en amerikaans essen. Eiken houten balken , eiken planken en eiken boolhout uit Frankrijk van Hout Van Wilder uit Gent, België.


Al ons eiken hout, balken , planken en boolhout is afkomstig uit Frankrijk en wordt er door ons zelf uitgezocht, gemeten en op kwaliteit gekeurd. Bestel direct voordelig Online! Deze eiken houten palen van 2x 2mm zijn zeer geschikt om zelf een robuuste overkapping te maken. Eiken gebinten worden van oudsher toegepast bij de bouw van boerderijen, huizen en bijgebouwen. Een goedkoper alternatief voor deze eiken balken zijn onze douglas balken.


Direct leverbaar of afhalen nabij Den Bosch. Onze huidige voorraad oud eiken balken is de grootste van Noord-West Europa. Eikenhouten balken op verzoek geschaafd.


Eiken balken 300x300

Oud eiken balken hebben zeer uiteenlopende uitstralingen. Verschillende bewerkingen zijn bij ons in elke gewenste maat mogelijk. Zelfs goedkoper dan bij de bouwmarkt en de groothandel!


Groothandelsprijzen voor particulieren, daar zijn we sterk in! Bij Belat kan u terecht voor een ruime keuze aan eiken balken van topkwaliteit, gecombineerd met een onverslaanbare prijs! De eiken balken zijn vers gezaag dus niet droog.


Eiken balken 300x300

Op deze manier zijn onze eiken balken uitermate geschikt voor buitenconstructies zoals oa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts