dinsdag 6 februari 2018

Gardena powermax 34 e

Kies uit producten vanaf € 900. Haal vandaag nog die grasmaaiers in huis. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Gazonmaaiers voor alle tuinen die eenvoudig in het gebruik, ergonomisch en betrouwbaar zijn.

Voor iedere tuin een perfecte maaier. Het speciaal geharde mes staat voor een optimaal snijresultaat. Het ErgoTec hadvat ligt comfortabel in de hand en maakt het eenvoudig om de grasmaaier te duwen. De softgrip handgreep maakt het maaien erg.


Door het speciaal geharde mes ben je gegarandeerd van een perfect maairesultaat. De extra graskammen aan de zijkant van de elektrische grasmaaier zorgen voor een precies en netjes resultaat bij muren en stoepranden. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken.

Zelfs lang of vochtig gras kan eenvoudig ingekort worden met deze gazonmaaier. De maaier is uitgerust met een ruime opvangbak met een inhoud van maar liefst liter. Met een maaibreedte van centimeter maai je je gras op je gewenste hoogte.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Wellicht kunnen de bezoekers van ManualsCat. De inklapbare duwboom werkt plaatsbesparend bij transport en opslag.


Gardena powermax prijzen vergelijken. De beugelschakelaar is ergonomisch gevormd en voorzien van startknop en kabeltrekontlasting. Een dikke voor ieder onderdeel, dan heb je een ruim voldoende product in handen!


Ondanks het lichte gewicht blijft deze grasmaaier mooi in balans en is het mooi resultaat ook dik in orde. De doordachte en comfortabele kenmerken zijn volledig afgestemd op de wensen van de gebruikers. Modern, krachtig en dynamisch design.


PowerPlus technologie: Krachtige. De motor met veel vermogen heeft een krachtige overbrenging, grote doortrekkracht voor een precieze grassnit en optimale gras opvanging. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.

De handleiding is mb groot. Dit zorgt voor uitstekende, nauwkeurige en gelijkblijvende maairesultaten en optimale grasopvang. Op zoek naar powermax 34e tuinartikelen? Vind de voordeligste powermax 34e tuinartikelen op VERGELIJK. Help anderen en geef jouw mening over dit product.


Het ErgoTec handvat ligt comfortabel in de hand en maakt het eenvoudig om de grasmaaier te duwen. Dit effect vereist regelmatige verzorging. Een daarvan is de regelmatige maaien. Gehard en poedercoated “DuraEdge” mes voor fijnere maaiprestaties en een optimale snit.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts