vrijdag 16 februari 2018

Grote glazen pot met deksel

Specialistisch advies nodig? Ontdek wat onze beste deksels zijn voor jou. Allemaal pakken pasta, rijst en muesli op het aanrecht. Alles voor jouw huishouden. Handig, maar het staat niet mooi.

Denk dan eens aan een mooie glazen pot. Vul ze met pasta’s, suiker of iets anders en stal de potten uit op een plank in de keuken. De grote glazen pot met deksel heeft een inhoud van liter. Hij is handgeblazen van helder kwaliteitsglas.


Je bergt in de grote glazen pot op wat jij wilt. Ook is het een leuk decoratief item in de keuken. Verder sluit het deksel goed aan op de pot.

Zo kun je de inhoud afgesloten bewaren. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over glazen pot kurk deksel te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Er staan 4glazen pot kurk deksel te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 212. Het meest algemene glazen pot kurk deksel materiaal is glas. Je raadt het al: transparant.


Glazen potjes en deksels Glazen potjes met deksel kopen. Bij ons kunt u voor zeer lage prijs kwalitatief hoogwaardige glazen potjes met deksel kopen. Van kleine glazen potjes tot grote glazen potten met deksel : ons assortiment is enorm uitgebreid. De potten zijn gemaakt van Europees kwaliteitsglas en handzaam ingepakt op trays, of los op pallets. Glazen windlicht pot met deksel maat L stoer sober landelijk.


Mooi glazen windlicht, ook te gebruiken als pot met een deksel. Helder steenslag glas met een houten. Houd je thee, koffie, pasta of granola vers met onze collectie potten en blikken.


Kies uit glazen voorraadpotten, broodtrommels of stijlvolle blikken. Potten aangeboden met twist-off en een schroef monding.

De potten bieden wij bij Glazenflessenenpotten aan met een twist-off en een schroef monding. De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien. Kleine en grote glazen potjes en flessen met zorg geselecteerd.


Als gespecialiseerde groothandel selecteren wij glasverpakkingen, zoals kleine glazen potjes, inmaakpotten, wijnflessen of medicijnflessen, met de grootste zorg. Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen. Glazen Pot Met Kurk Deksel - Grote Lege Glas Glazen Pot Met Kurk Deksel - Grote Lege Glas Decoratie Fles - Potten - 1MlDit artikel bestaat uit grote flespotten. Een grote glazen pot met een houten deksel. Diameter aan de bovenkant ca.


Imperial Collection Couscous Pot Met Glazen Deksel Geleverd met een stoom mandje en een deksel , roestvrij staal, de couscoussier van zeer grote capaciteit kunt u zich. Leuk om zelf op te pimpen met vinyl stickers of verf. Iets leuks of lekkers erin en je hebt een leuk cadeautje. In deze grote pot met deksel van kurk, kun je zonder problemen een voorraad pasta kwijt.


Het is maar net wat je zelf veel gebruikt. De combinatie van glas en kurk zorgt voor een rustgevend plaatje in je keukenkast. De voorraadpot is ideaal voor het bewaren (of decoreren!) van grote hoeveelheden. Vul de glazen pot met heerlijk verse koffiebonen, vrolijk gevormde Italiaanse pasta’s of zelfgemaakte chocolate chip cookies.


Trouwens: waarom niet met allemaal?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts