maandag 5 februari 2018

Elastisch koord gamma

Elastisch koord gamma

Touw bij GAMMA : goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Neem contact op met je winkel.


Touw en draad kan je voor vele toepassingen gebruiken. Elastisch touw, elastiek te vergelijken met bijv. Bijvoorbeeld om een waslijn te spannen of met binddraad planten en struiken. Koord is verkrijgbaar in meerdere maten en is multifunctioneel. Met een elastisch koord van IJzerwarenwebshop.


Wanneer je de juiste dikte hebt gevonden kies je nog een leuke kleur of koord met een bijzondere vezel uit. Deze wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt om een dekzeil af te binden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boottrailer of aanhangwagen.


Bestel bij IJzerwarenwebshop. De rek van dit elastiek is ca. Dit elastiek heeft een gevlochten polyester mantel. Let op: professionele kwaliteit, leverbaar in elke gewenste lengte vanaf meter Diameter mm.


Ideaal voor uw dekzeil op bijv. Gebruik elastiek koord bij het maken van sieraden als armbanden en haarbanden of combineer verschillend gekleurd elastiek als bijvoorbeeld een room divider in huis. U besteld eenvoudig per meter, aantal stuks=aantal meters. Wij leveren dit touw op haspel van 1meter of elke lengte (aan een stuk) tegen een meterprijs. Ons elastiek koord is van hoge kwaliteit en bestaat uit een gekleurde fijn gevlochten mantel met een duurzame elastische rubber kern.


Het is een sterke kwaliteit elastieken koord dat in enkele dikte maten verkrijgbaar is. Proplus elastisch koord dit is elastisch koord van proplus is geschik. Stevig koord elastiek, donker roo 6mm dik. Rubber kern met polypropyleen mantel, goed UV-bestendig.


Ook handig om een aanhangwagennet of PVC dekzeil mee vast te zetten. Een elastisch koord bestaat uit een rubber kern, die elasticiteit aan de koord geeft, en een mantel, die de verlenging van het koord beperkt en het rubber tegen slijtage en bijvoorbeeld weersomstandigheden beschermt. Hoeveel meter elastisch koord heb ik nodig? Het elastisch koord is uit te rekken tot ca 2. De kern van het elastiek is gemaakt van latex en de mantel van UV.


Elastisch koord gamma

Gesp met elastisch koord in meerdere kleuren Deze gesp beschikt over een elastisch koord en is bijvoorbeeld geschikt om aan een rugzak te bevestigen. Het gaat om een gesp met een band van 25MM. De gesp is beschikbaar in meerdere kleuren.


De kern is opgebouwd uit vele, zeer elastische rubber draden. Op zoek naar goedkope Elastieken Bekijk het ruime assortiment van o. Om de kern zit een sterke kunststof mantel, die het koord tegen slijtage en UV beschermd. Vanaf mm bedraagt de rollengte tot 1meter. De standaard kleuren zijn zwart en wit, andere kleuren op aanvraag.


Dit 8mm elastiek koord is voorzien van een polyester mantel. Bij meerdere meters wordt het elastiek aan stuk geleverd. Zeer degelijke kwaliteit voor de veeleisende en profesionele gebruiker.


Gedragen Ophalen of Verzenden. Voor 21:bestel is morgen in huis. Rond elastiek koord is te gebruiken voor vele doeleinden. Een stuk van meter elastiek is tot iets meer dan meter uit te rekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts