donderdag 15 februari 2018

Glazen tuinhuis

Glazen tuinhuis

Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Ruim assortiment glazen tuinhuis. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. U krijgt direct een bevestiging. Een glazen tuinhuis verlengt het tuinseizoen om langer van de tuin te kunnen genieten.


Glazen tuinhuis

Door het vele glas kun je al zeer vroeg in het voorjaar van uw tuin genieten! Dan is een glazen tuinkamer ideaal. Je zit lekker droog in je eigen tuin en geniet van het groen.


In een glazen tuinhuis heb je bovendien geen last van vervelende vliegen of wespen. Kies vervolgens het gewenste aantal glazen panelen en de lengte van de rails om jouw wand compleet te maken. Nu beschik je over alle onderdelen om de glazen wand te plaatsen!


Glazen tuinhuis

Om een mooie aansluiting tussen een glazen paneel en een staander te creëren, kun je gebruik maken van een wand aansluitprofiel. Monteren: Om het glazen tuinhuis op de juiste wijze te plaatsen kun je volstaan met een vlakke bestrating, een betonnen plaat of een houten vlonder. Je moet zelf nog zorgen voor een waterpas ondergrond.


Wij leveren de schuifwanden uitsluitend in combinatie met een tuinhuis ( geen losse verkoop ) Rails leverbaar in 3-4-5-sporen per rail. Bovengenoemde prijzen van de glazen schuifwanden zijn incl. Het afgebeelde tuinhuis is 5x 3met schuifpui. Zeer fraai als tuinkamer of atelier!


Aan kanten is het voorzien van glazen schuifpanelen en een gesloten spiegelwan met een hardhouten vloer afwerking en een RVS constructie. Het tuinhuisje is verplaatsbaar middels wielen. Het lukte de architecten om het tuinhuis een open karakter te geven én er een intieme sfeer te creëren.


De glazen schuifwan ook wel glazen schuifpui genoem laat u nog even genieten van het mooie weer. Lekker buiten zitten in een ontspannen sfeer. Tobre Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van glazen schuifwanden.


Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten. Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past.


Als u graag naar buiten kijkt dan kunt u de glazen schuifdeur daar laten plaatsen en heeft u de hele dag zicht op uw tuin. Eenvoudig en snel genieten uw glazen schuifdeuren. Monteer uw glazen schuifdeuren eenvoudig zelf met de meegeleverde stap-voor-stap montagehandleiding.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Uw overkapping of prieel in een handomdraai omtoveren tot een tuinkamer, of lekker uit de wind zitten in de herfst en toch het zomerbriesje meepakken wanneer de zon een put in de grond schijnt? Met een glazen schuifwand geniet u het hele jaar door van uw tuin en uw overkapping!


Doordat wij maatwerk bieden zijn de producten op deze website slechts enkele voorbeelden. Wilt u de afmetingen van een product veranderen of bepaalde elementen van verschillende tuinhuizen met elkaar combineren? Maak dan gebruik van onze 3D-configurator en design uw eigen unieke tuinhuis.


Strak modern tuinhuis met glazen schuifwanden en maatwerk buitenkeuken. Samen met onze partner ''buitenkeuken van hout'' is de bijpassende maatwerk keuken gerealiseerd. Tuinhuis met luxe overkapping geplaatst in Arnhem.


Het grote aanbod maakt het niet makkelijk. U creëert als het ware een extra woonruimte! Glazen schuifwanden voor meer wooncomfort. Een glazen schuifwand is praktisch onzichtbaar en vraagt geen enkele ingreep in de architectuur van het gebouw. We bieden gegarandeerd de laagste prijs.


Stel nu uw schuifpui samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts