maandag 12 februari 2018

Verticale tuin systeem

Verticale tuin systeem

Zoek naar vertikale tuin op de nieuwe KensaQ. De verticale tuin staat op dit moment erg in de belangstelling om diverse redenen. Veel groenbeleving op een kleine oppervlakte is een groot voordeel van een verticale tuin. Met name voor mensen die in een stad wonen, op een flat of in een woning zonder tuin , kan een verticale tuin een mooie oplossing zijn. Dit zorgt ervoor dat het pand minder warmte of koude lucht verliest.


Verticale tuin systeem

Het modulair systeem is eenvoudig in opbouw en vraagt, door het ingebouwde watergeefsysteem, weinig onderhoud. Het systeem wordt in zijn geheel prefab aangeleverd. Duurzame verticale tuin voor binnen en buiten In een klein en intensief bewoond land als Nederlan waar groen veelal plaats moest maken voor beton, brengt een verticale tuin uitkomst. Planten geven ‘groene energie’ en hebben een positieve werking op de mens. We schreven hier al veel over verticale tuinen (lees hier alles gerelateerd aan verticale tuinen ), vandaag dus tien manieren voor verticaal tuinieren.


Minigarden Vertical, Corner en One zijn duurzame verticale tuin systemen geschikt voor alle soorten groene wanden voor binnen en buiten. Eenvoudige montage dankzij een gepatenteerd stapelbaar ontwerp met een uniek irrigatie en drainage systeem. Een groene gevel, dus groen aan de buitenkant van een kantoor stimuleert de biodiversiteit, vangt regenwater op heeft ook een isolerende werking voor het gebouw.


Verticale tuin systeem

Er zijn veel soorten systemen voor verticaal tuinieren. Hier staan een aantal systemen die je kunt aanschaffen: Minigarden: een set van bakken die je op elkaar kunt stapelen zodat er een verticale tuin gecreëerd wordt. Dit systeem is erg geschikt voor groenten en fruit.


En uit aluminiumlegering, aluminium en staal verticale tuin systeem. Er zijn allerlei modulaire systemen te koop die je op elkaar plaatst in de gewenste hoogte en breedte. Een verticale wand kun je zeer snel en eenvoudig plaatsen. In dit modulaire systeem bevinden zich de openingen, ook wel cups of pockets genaam waar je de plantjes in plaatst.


Check out The Living Wall. Van tuinhout tot sierbestrating! Misschien beschik je niet over een grote tuin , wil je gewoon graag binnen wat mooie planten neerzetten of wil je je terras of schutting opsieren: in veel gevallen is een verticale tuin een goede oplossing. Met een verticale tuin bespaar je ruimte en bovendien vraagt het iets van jouw creativiteit.


Verticaal is een systeem ontworpen voor verticale tuinen en groene muren. U kan een units apart plaatsen op een horizontaal oppervlak, een rek personaliseren of gebruik maken van het ophangsysteem om een verticale tuin te creëren. Dit is DM Depot, een verticale plantenbak die het heel eenvoudig maakt om zowel binnen in huis als buiten in de tuin of op het balkon vertical te tuinieren. Minigarden Vertical is een modulair Groene Wand systeem dat geschikt is voor alle denkbare vormen van verticaal tuinieren zoals o. Verticale Tuin Maken levert een eenvoudig, praktisch en duurzaam doe-het-zelf systeem voor een Verticale Tuin vol grote, gezonde en biologische planten. Tuin bewateringssysteem voor de verticale tuin.


Dit pakket bestaat uit delen en meter slang en je hebt het al voor €150. Je kunt het overigens nog veel gekker maken met automatische besproeiing, maar dat is wat ons betreft eigenlijk niet nodig. De technisch groene constructie van verticaal groen van Wallflore wordt bekleed met steenwol plantpanelen die middels een innovatief irrigatiesysteem worden voorzien van de juiste hoeveelheid water en voeding. Deze totale combinatie van verticaal groen maakt het systeem tot een ideale leefomgeving voor de beplanting in een verticale tuin. Bij een verticale tuin zijn planten verticaal de hoogte in geplant.


Hierdoor is een verticale tuin ruimtebesparend en dé oplossing voor bijvoorbeeld kleinere tuinen en balkons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts