Altijd de beste deal voor jou. Dan raden wij u aan om direct actie te ondernemen om de vlooienplaag te bestrijden. Vlooien bestrijden in huis.
De plaag kan namelijk snel verergeren wat tot nog meer overlast kan leiden. Hoe groter de plaag, hoe lastiger deze is te bestrijden. Het is niet alleen je huisdier dat behandeld moet worden tegen vlooien , ook je huis zal behandeld moeten worden.
Ook de slaapplek van je huisdier en nog veel meer plekken in je huis zullen goed behandeld moeten worden. Moet ik vlooien in huis bestrijden? Ja, vlooien in huis gaan niet vanzelf weg. De eitjes vallen door de wilde bewegingen van het huisdier overal op de grond.
De larven voeden zich met huidschilfers in het tapijt en verschuilen zich in kleine kieren en spleten, waardoor ze niet zichtbaar zijn en goed kunnen overleven. Alleen de ruimte behandelen heeft geen zin, ga naar de dierenarts om ook je huisdier tegen vlooien te behandelen. Als je dit systematisch doet (volg de gebruiksaanwijzing) is het behandelen van je huis meestal niet meer nodig: de vlooien sterven voor ze de kans krijgen zich in je tapijt te nestelen en voort te planten. Als je last hebt van vlooien in huis , kun je er vanuit gaan dat je huisdier ook last heeft van vlooien. Je kunt je dier het beste wassen met speciale vlooienshampoo, insprayen met speciale vlooienspray of pipetten voor honden en katten.
U moet de vlooien op het dier bestrijden, de vlooien in huis en de eitjes en larven in huis. Zodra vlooien worden geconstateer moet alle honden en katten in huis worden behandeld met een bestrijdingsmiddel. Vraag hierover raad aan de dierenarts. Was het kussen of deken van uw huisdier. Om de volledige levenscyclus van de vlo te onderbreken is het erg belangrijk om de omgeving te behandelen met een geschikt product dat de cyclus van de vlo onderbreekt.
Geregeld stofzuigen en een aantal in de stofzuigerzak doen helpt echt. Warmbloedige dieren en mensen zijn de prooi van de vlo. Wanneer een vlo zijn slachtoffer uitkiest, wordt deze de ‘gastheer’ genoemd. Houd je huis zo koud mogelijk wanneer je niet thuis bent.
Shop direct online op beslist. Heeft u ondanks alles toch last van vlooien in huis. Zo kan je ze doeltreffend bestrijden? Wie dit jaar te kampen heeft met vlooien weet dat de beestjes hardnekkiger zijn dan vroeger. Een gewone behandeling of vlooienband doet zijn werk niet meer en het probleem wordt alsmaar erger.
Toch is er geen reden om te wanhopen. De vlooien komen af op het lucht en de warmte en springen richting de kaars. Ze vallen in het water en verdrinken.
Hoewel niet alle vlooien ermee gevangen worden, geeft het wel een goede indicatie om te ontdekken hoeveel vlooien er nog in huis aanwezig zijn. Men zal zien dat in de ene ruimte meer vlooien worden gevangen dan in de andere ruimte. Maar ook na verhuizingen, indien de vorige eigenaar huisdieren ha kunt u ineens last van vlooien hebben, terwijl u zelf geen huisdieren heeft.
Indien uw hond of kat last heeft van vlooien , gaat het in de meeste gevallen om kattenvlooien. Hoewel de beten niet pijnlijk zijn, kunnen zij leiden tot jeuk en huiduitslag. Uw huisdier kan een allergie voor vlooien speeksel ontwikkelen. Vermoed je dat je vlooien in je huis hebt en wil je hier graag van af? Weet je niet zeker of de bultjes op je lichaam afkomstig zijn van vlooien , neem dan eens contact op met een ongediertebestrijder.
Blijken het inderdaad vlooien te zijn, dan laat je het best een effectieve vlooienbestrijding uitvoeren. Bestrijd vlooien in huis Win het gevecht tegen vlooien. Uit onderzoek is gebleken dat slecht vijf procent van de vlooienpopulatie zich op dieren bevindt.
De volwassen vlooien op je hond zijn dus slechts ‘het topje van de ijsberg’. Met dit simpele trucje lok je de rondspringende beestjes in de val. Zo maak je snel en simpel een vlooienval.
Dit heb je nodig: een schoteltje, een waxinelichtje of lampje, een beetje afwasmiddel en wat water. De vrouw in de video hieronder doet het je voor.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.