woensdag 24 oktober 2018

Doucheput vervangen

Een ruim assortiment douchegoten in deur- en muuruitvoering op Wildkamp. Groot aanbod drukleidingsystemen! Ontdek de diverse mogelijkheden. Doucheputjes vergelijken op Beslist. Dit doucheput rooster is passend op alle Aquaberg vloerputten.


Bestel direct online of bezoek de showroom! Wanneer uw doucheput rooster toe is aan vervanging, kunt u heel eenvoudig een los rvs-rooster voor uw douchesifon meebestellen. Het doucheput rooster, vervaardigd uit rvs, is voorzien van mm sleufgaten. U kunt dan de doucheput vervangen.


Dit is op zich niet moeilijk, aangezien het gaat om een opbouwdeel binnen de douche. Er is sprake van een afvoer onder de doucheput , u kunt de put er als het ware gewoon op plaatsen. Door de doucheput goed vast te drukken zit deze stevig op z’n plek. Momenteel loopt de vloer reeds af richting het putje.


Doucheput vervangen

Mijn plan was om dit gewoon zo te handhaven. Is het mogelijk om eerst het putje te vervangen en daarna te tegelen over de oude reeds aflopende vloer? Als ik de oude vloer weg zou halen, dan loop ik toch tegen exact hetzelfde probleem aan? Eerst het putje maken, daarna pas tegelen.


Het putje moet namelijk goed op de afvoer passen om lekkages te voorkomen. Ook moet het putje het water voldoende aankunnen. Anders loopt het water misschien niet altijd goed weg. Een doucheput kunt u vaak vrij in de tegelvloer plaatsen.


Optioneel is de WPS-techniek, een waterdichte flexibele flens voor optimale hechting van de tegellijm. De Aqua Brilliant wordt geleverd met een geborsteld RVS designrooster. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Wij willen onze doucheput laten vervangen en ook tegels rondom de doucheput laten vernieuwen. Verder moet dat deel van de badkamer worden afgekit.


We hebben nog tegels beschikbaar, maar geen doucheput. Die laten we graag door de vakman meenemen. Achterliggend verhaal is een lekkage bij de onderburen enkele maanden geleden.


Wanneer u een doucheput wilt gaan plaatsen, is het van belang dat deze naadloos past en efficiënt werkt. Ook wanneer u doucherenovatie gaat uitvoeren behoort het vervangen of verplaatsen van een doucheput tot een onderdeel. Zonder snijden, strak en snel een douchteput leggen? Kies dan voor één van de doucheputten uit ons assortiment.


Doucheput vervangen

Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt. Altijd dagen bedenktijd. Nu keuze uit ruim 2doucheputjes.


Dan kunt u deze zeer eenvoudig online bestellen in onze webwinkel. Vindt u een vierkanten afvoer toch niet zo mooi passen in uw eigentijdse badkamer? Dan raden wij u aan een kijkje te nemen bij onze douchegoot collectie.


Heeft u vragen over onze doucheputten? Wij zoeken iemand die een begonnen poging om een doucheput te vervangen kan afmaken. Als doehetzelvers lijkt ons dit echter te hoog gegrepen. Met ons renovatieputje, De Nieuwe Water-Weg, vermijdt u een verstopte afvoer.


U bespaart gel ergernis én extra breekwerk! Ik heb de oude douchbak er uit gehaald en wil die vervangen door een tegelvloer. De vorige eigenaar had de douchebak-afvoer op dit (schrob) putje gelijmd en volgestort met cement. De juiste doucheput in jouw badkamer. Saniweb biedt doucheputjes aan in verschillende vormen en formaten.


Ik neem aan dat naar het metalen putje een pvc pijp loopt, dit omdat de centralen afvoerpijp ook van pvc is. Ik naar huis en meteen naar de badkamer ik haalde de deksel eraf van het doucheputje. Weet ik dus veel dat die bak helemaal ingemetseld zit op de afvoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts