woensdag 3 oktober 2018

Trampoline 244 cm met veiligheidsnet

Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending!


Specialistisch advies nodig? Groot assortiment trampoline veiligheidsnetten leverbaar in de afmetingen 1tot en met 2cm. Bekijk ons volledige aanbod trampolines in de afmeting 244.


Ingegraven of met veiligheidsnet wij bieden het grootste en duidelijkste assortiment aan waardoor u altijd slaagt. Dit losse veiligheidsnet is enkel geschikt voor de Magic Circle Pro trampolines die voorzien zijn van een fiberglass ring aan de bovenkant. Deze Magic Circle Pro trampoline beschikt over poten en dus palen die aan de bovenkant gebogen. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de kinderen niet van de.


Trampoline 244 cm met veiligheidsnet

Trampoline met veiligheidsnet 2cm. Veiligheid van de gebruikers zijn voor Prijskiller van grootst belang. Deze trampoline is daarom in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsrichtlijnen, en zijn TüV gekeurd. Het minimaliseert het risico op letsel bij vallen. Ideaal voor sport en spel.


Lekker springen met je (klein)kinderen? De trampoline wordt standaard geleverd met een hoog veiligheidsnet , dus hij is gegarandeerd veilig en helemaal klaar voor gebruik. Een trampoline net zorgt ervoor dat de kinderen niet van de trampoline kunnen afvallen.


Los veiligheidsnet 2cm. Dus met palen voor een veiligheidsnet. Dit los trampoline veiligheidsnet 2wordt bevestigd door de sleeves over de palen heen te schuiven. De bovenkant van de sleeves zijn gesloten en de onderkant van de sl. De webshop voor uw Vrije tijd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 7producten vanaf € 70. Wij leveren voor uw trampoline ook vervangingsnetten. Dit draagt natuurlijk ook bij aan de levensduur van de trampoline.


Trampoline 244 cm met veiligheidsnet

De dikte van de buizen zorgt voor een stevige structuur en daarom hebben de buizen van deze trampoline een diameter van 38mm en zijn deze 1mm dik. Salta trampoline 2met veiligheidsnet is. Wat onze klanten zeggen: Bert: Snelle bezorging met track en trace. Met deze trampoline hebben kinderen een hele zomer springplezier! Het model is voorzien van een veiligheidsnet en een groene rand en hij voldoet aan alle Europese normen.


Deze ronde trampoline heeft een krachtig veersysteem en een sterk buisvormige staalconstructie. Hoe hoog kun jij springen? Met een maximale draagkracht van 100kg en een veiligheidsnet kan je oneindig springen. Door de ronde vorm spring je gemakkelijk terug naar het midden.


Trampoline 244 cm met veiligheidsnet

Nu exclusief bij trampolineXL. Bestel eenvoudig online op werkdagen voor 23.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts