donderdag 11 oktober 2018

Hoes zweefparasol gamma

Hoes zweefparasol gamma

Parasolhoes met ritssluiting, keuze uit formaten. Hiermee is jouw parasol beschermd tegen weer, win UV-licht, stof en vuil! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment.


GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Om schimmelvorming te voorkomen is het belangrijk dat de parasol kan ademen. Zorg er daarom voor dat de hoes aan de onderkant openblijft. Zweefparasol Florida Antraciet Rond Ø3cm.


Ook verkrijgbaar in andere afmetingen. Want op ieder tuinmeubel past een hoesje, toch? De Eurotrail zweefparasol hoes is geschikt voor rechte zweefparasols. Deze hoes kan ook gebruikt worden voor parasols 3xmeter. Hoezen zijn niet 1procent waterdicht en UV-bestendig en dienen juist gebruikt te worden.


Bij onjuist gebruik geen garantie. Een parasolhoes is een haast onmisbare accessoire. Hoes voor zweefparasol met bocht met diam. Tevens zit er een opbergtas bij. Voor elke parasol heeft Intratuin een passende hoes , ook zweefparasolhoezen!


Bescherm je parasol met een parasolhoes. De hoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, zodat ze jouw parasol optimaal kunnen blijven beschermen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voorbeelden van deze hoezen zijn de Parasol-shop Premium hoes 196x50cm en de Borek Premium hoes 300x70cm.


Hoes zweefparasol gamma

Gebruik van de parasolhoes. Het is belangrijk om een natte parasol eerst te laten drogen, alvorens een parasolhoes te gebruiken. Als u de hoes om een natte parasol doet, bestaat het risico dat er spot of schimmel in het doek komt. Vooral voor een zweefparasol hoes is dit erg nuttig. U doet dit eenmalig, waarna deze stok gewoon op zijn plaats blijft.


Bij het aanbrengen van de hoes hoeft u niet op een trapje te gaan staan, maar doordat er een stok door de hoes heen zit, is het mogelijk om de hoes eenvoudig over de parasol te bevestigen. Passende hoes voor zweefparasol. Op momenten dat je de zweefparasol wil opbergen, bijvoorbeeld in de winter of 's nachts, gebruik je deze zwarte hoes. De hoes is waterafstoten sterk en duurzaam bij elk weertype.


De hoezen voor een zweefparasol vindt u terug in de categorieën recht model en gebogen model. Als de staander van uw zweefparasol recht is, zoek dan naar een passende parasolhoes in de categorie recht model en als uw zweefparasol een gebogen staander heeft zoek dan in de categorie gebogen model. Bij een zweefparasol zit de voet aan de zijkant, waardoor je geen last hebt van een paal in het midden van je loungeset. Je benut hierdoor optimaal de ruimte in je tuin. Deze zweefparasol kan aan de zijkant van je set worden gezet, waardoor hij mooi over je loungeset zweeft.


Met deze afdekhoes zorg je dat je parasol schoon en netjes blijft. De meubelhoes is geschikt voor een uitgeklapte parasol tot Ø 3cm. Bij de zweefparasol , ook wel freepole genoem zit de parasolpaal naast het doek in plaats van in het midden.


Hoes zweefparasol gamma

Je kunt dus optimaal van alle ruimte genieten die de zweefparasol je biedt. Bekijk op onze website heel het tuinparasol assortiment of loop even binnen bij één van de vele winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts