dinsdag 2 oktober 2018

Tuinbank teak 180 cm

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Woodstock Tuinbank van €89. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Tuinbank teak 180 cm

Neem plaats op de klassieke Wales tuinbank en geniet van al het moois om u heen. Om extra comfort te creëren en bovendien kleur aan te brengen, kunt u de Sunyard tuinbank aanvullen met fleurige bankkussens. Deze comfortabele Edinburgh tuinbank kenmerkt zich door zijn wat diepere zit.


Uw eigen tuinset samenstellen? Sorteren op: Toont alle resultaten. Kijk naar de prachtige zware armleuningen. Echt een mooie robuuste uitstraling.


Er zijn verschillende manieren om deze bank te onderhouden. Daar kunt u bijvoorbeeld een Exotan sealer voor gebruiken. Teak tuinbank Java 1cm. Over de zitting lopen deze horizontaal.


Zoals u kunt zien op de foto zit er een ronding in de zitting. Dat geeft de tuinbank extra zitcomfort. Ideaal voor als je met het gezin samen wilt. Tuinbank Cordoba teakhout 180cm Zeer mooie robuuste tuinbank Cordoba met een lengte van 1cm. Het FSC keurmerk staat voor houtkap uit duurzame en door milieuorganisaties gecontroleerde bossen.


Tuinbank teak 180 cm

De voorgevormde zit- en rugvlakken zorgen voor een uitstekend zitcomfort. Bestel hoge kwaliteit Tuinbanken bij Mobistoxx. Ruime aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit 4producten vanaf € 299. De ROUGH-C lounge tuinbank zal in elke tuin of terras een ware eyecatcher zijn!


De spijlen lopen verticaal in de rug. Na verloop van tijd zal de bank een grijze look krijgen. Het is ook mogelijk om dat te voorkomen.


Dan kunt u de bank bijvoorbeeld behandelen met een teak sealer of een teak olie. Een leuk houten bankje mag natuurlijk niet ontbreken in de tuin. De Rabia Tuinbank is gemaakt van duurzaam teakhout en heeft een strak design met een mooie ronde rugleuning. De teakhouten tuinbank is geschikt voor 3-personen. Gespecialiseerd in maatwerk Mooie solide persoons teak tuinbank 1cm.


Bij tuinbank teak hebben we vele soorten tuinbanken en zijn wij ten alle tijden bereid u advies te geven om te kijken welke tuinbank het beste bij u past. Wij verkopen tuinbanken in verschillende stijlen en diverse afmetingen. Dit zorgt ervoor dat elke bank zijn eigen unieke karakter heeft.


De bank biedt plaats aan personen. Een mooie en robuuste tuinbank die veel sfeer geeft in uw tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts