maandag 29 oktober 2018

Oase aquamax eco premium

Binnen dag gratis thuisbezorgd. Vijveronderhoud nu al vanaf €75. Alle merken voor vijveronderhoud. Bij ingeschakelde SFC-functie zorgt de pomp zelfstandig voor de optimalisering van de waterhoeveelheid en de transporthoogte en reduceert deze tot max.


Oase aquamax eco premium

De betrouwbare en meest energiezuinige pomp. Deze pomp voldoet aan alle eisen die je vandaag de dag aan een pomp mag stellen. In de eerste plaats is dit het geringe energie verbruik van deze pomp.


En dit zonder dat het ten koste gaat van de doorstroomsnelheid en opvoerhoogte. Oase staat bekend om kwaliteit, degelijkheid en duurzaamhei kortom een uitstekende keuze voor uw vijver. Zo is de gewenste doorstroming volledig regelbaar (van tot 1) en is de pomp uitgerust met een tweede inlaat. Het is mogelijk dat u voor een gelijktijdige toevoer van vuildeeltjes op de extra gepatenteerde ingang filtertoebehoren aan gaat sluiten.


Oase aquamax eco premium

Groot aanbod tuinartikelen online! Advies op maat van experts. Vandaag bestel morgen thuis! Let bij de keuze voor de juiste vijverpomp op, dat u een pomp kiest die krachtig genoeg is voor uw vijver. U kunt de doorstroming van de pomp geheel zelf regelen van tot 1. Koop nu en betaal pas over dagen!


De vijverpomp is ook in een droge opstelling te gebruiken. Schroeven verwijderen, tussenhuis, O-ring en rotor verwijderen. Wesdijk dé vijverspecialist! Eerlijk en deskundig advies. Welkom bij OASE Living Water.


Voordat u het apparaat in gebruik neemt dient u de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door te lezen en zich met het appa-raat vertrouwd te maken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gelijktijdig zowel op de bodem als aan het oppervlak van de vijver het vuil af te zuigen. Met alle-nieuw design, meer energie. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Met behulp van een extra ingang is het mogelijk om meer filtertoebehoren aan te sluiten om uw vijverpomp zo efficiënt mogelijk te gebruiken. De tweede ingang maakt het mogelijk om een satellietfilter of oppervlaktezuiger (toebehoren) aan te kunnen sluiten. Doorstroming van tot 1 mechanisch regelbaar. Als vijverspecialist proberen we deze oase aquamax eco premium vijverpomp in onze vijverwinkel zo goedkoop mogelijk en voor de laagste prijs aan te bieden.


Oase aquamax eco premium

Maar wat is een oase aquamax eco premium vijverpomp? Een oase aquamax eco premium vijverpomp is het hart van de vijver. AquaMax Eco Premium Pumps.


Uitstekende energiebalans: betrouwbare transportcapaciteit bij nog minder energieverbruik. Extra, gepatenteerde aansluiting van optionele filtertoebehoren voor de toevoer van vuildeeltjes uit andere vijverzones. Unieke, gepatenteerde vorstbescherming: tot -°C is de pomp beschermd tegen vorstschade. Je nach Stellung des Reglers strömt mehr oder weniger Wasser über den angeschlossen Satellitenfilter oder Skimmer in die Pumpe. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deze pomp combineert een hoge capaciteit met een uitermate laag energieverbruik.


Deze serie is zowel geschikt voor een natte als een droge opstelling onder waterniveau. De pomp kan vuildeeltjes verpompen tot maarliefst millimeter. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts