vrijdag 5 oktober 2018

De helster zwembad

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Scoor nu woonartikelen met extra korting.


Bezoek de winkel of bestel eenvoudig online! Ruim assortiment, topkwaliteit! Alle soorten zwembaden online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hier vindt u de openingstijden van het recreatief zwemmen.


Ook vindt u hier de dagen waarop het zwembad gesloten is. Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket voor zowel gezinnen als sportievelingen. De Helster is een veelzijdig zwembad waar iedereen zich thuis voelt. Het zwembad bestaat uit een wedstrijdba een instructie- en een recreatiebad.


Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Actietarief (tijdens de les van uw kind) € 00. Met een meter lang wedstrijdba een instructie- en recreatief bad en een peuterbad is er voor iedereen wat. Zwembad de Helster heeft veel te bieden. Ook is er een meter lange glijbaan, een wildwaterkreek met stroomversnelling, jetstreams en meer.


Tijdens de kerstvakantie kunnen de openingstijden van de receptie anders zijn. De tilunit en het montagemateriaal is volledig vrij van RVS-onderdelen. Hiermee voldoet het zwembad aan de maatregelen met betrekking tot de veiligheid in zwembaden ! Zo gaan wij bedrijven benaderen om sponsor te worden van ETV de Helster.


Sponsoring is voor bedrijven en voor onze vereniging een echte win win situatie. Als een van de grootste sportverenigingen in de regio bieden wij bedrijven namelijk een uitstekende gelegenheid om hun plaatselijke naamsbekendheid tegen aantrekkelijke tarieven te vergroten. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Sportcentrum de Helster is goed te bereiken - ook voor minder validen.


Het is centraal gelegen nabij het centrum van Elst. Ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. De bushaltes Griegstraat en Grote Molenstraat liggen op drie minuten loopafstand van het sportcentrum. De meest volledige site met ruim 66. In het Alkmaarse zwembad gaan de deelnemers met de hulp van opzwepende muziek, drie uur lang de uitdaging aan met Aquarobics, Tabaqua en Aquafit.


De verkoop van zwembad -abonnementen en entreebewijzen. Bert stond erop dat ETV de Helster gastvrijheid zou uitstralen naar alle leden en. Er is een meter lange glijbaan,.


Zwemvierdaagse in zwembad de Helster. Elst heeft een zwembad genaamd de Helster waar je recreatief, actief en met een zwemvereniging kan genieten van watersport activiteiten. De temperatuur van het water is aangenaam, het recreatiebad is standaard 31. C, het wedstrijdbad 30° C, en de whirlpool 35° C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts