dinsdag 23 oktober 2018

Intratuin overall

Gratis verzending met PostNL vanaf €5-. Zowel voor Dames als Heren! Overalls in alle Kleuren en Formaten. Morgen al in huis vanaf €3. Bescherm je handen en je knieën tijdens het snoeien, onkruid steken of bij het aanleggen van beplanting.


Intratuin overall

De juiste tuin werkkleding zorgt niet alleen voor extra bescherming, maar je wordt ook minder vies van een tuinklus. Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Daarnaast heeft de overal pijpen met steldrukkers, verstelbare schouderbanden met elastiek en reflectieband.


Nu voor iedereen een overall ! Het bestellen was nog nooit zo makkelijk! Deze webshop is opgezet met boeren nuchterhei geen poespas, een paar klikken en tussen de drie en vijf dagen later heb je de overall binnen. Niet meer alleen voor boeren, maar ook voor burgers en buitenlui. Wil je een overall kopen voor je werk of beroep? Of zoek je een overall om je kleding te beschermen?


Intratuin overall

Wij bieden een compleet assortiment overalls aan voor elk beroep en elk budget. Je kan bij Wear2Work altijd een overall kopen die het beste aansluit bij je beroep en je persoonlijke voorkeur. Een overall beschermt je tegen vuil en verwondingen.


Zeker met grof buitenwerk zoals op de boerderij, is een overall erg praktisch. Werkoveralls zijn dus stevig, slijtbestendig en ze zitten ook comfortabel. De meeste overalls hebben rugplooien en elastiek in de rug voor extra draagcomfort en zijn voorzien van handige zakken.


Stoer en Sterk overall met Print. Wij garanderen dat elke print mooi blijft. Zelfs wanneer de overall regelmatig wordt gewassen op 60° en in de droger gaat. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen?


Intratuin Zoetermeer is veel meer dan een tuincentrum. Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Makkelijk binnen dagen retour sturen! Plus: overal bewegende en aaibare diertjes. Het restaurant is hartstikke nieuw, heel mooi en werkelijk gigantisch – groter dan menig La Place.


En ze serveren er vanalles. Tulpen kunnen eigenlijk overal en zorgen voor een heerlijk lentegevoel. Wij leggen je uit hoe je in drie simpele stappen zelf een tulpenkrans kunt. Deze overall is gemaakt van hoogwaardig polykatoen waardoor de overall ideaal is voor elke werkklus. Hij is gemaakt van hoogwaardige en stevige stof wat deze overall comfortabel en slijtvast maakt.


De borstzakken geven wat extra opbergruimte voor kleine spulletjes en de elastische tailleband zorgt ervoor dat hij altijd goed past. Zo vindt u bij ons vlamvertragende overalls die erg handig zijn voor lassers. En wat buiten mooi staat, past vaak ook heel goed in je interieur. We hebben veel keus in bloempotten en manden, van klassiek terracotta en geglazuurd aardewerk tot lichtgewicht potten in moderne, landelijke of klassieke sfeer. De Pure serie van Elho is een strakke en stijlvolle oplossing, die overal bij past en ook nog verrijdbaar is.


Bij Welkoop kun je ook terecht voor kinderoveralls. Deze overalls zijn net zo goed als de overalls voor volwassenen, maar een maatje kleiner. Een kinderoverall heeft meestal wel een leukere kleur dan een overall voor volwassenen. Kinderoveralls zijn ideaal voor kinderen die papa en mama graag helpen of van buitenspelen houden.


Bij veel beroepen moet de werkkleding voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Wij hebben een gevarieerde selectie gemaakt van overalls en tuinbroeken die aan verschillende veiligheidsnormen voldoen. U vindt de gewenste dames en heren artikelen door eerst op een categorie te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts